Тут важливіше, чи підтримує твій конкретний павербанк малопотужних споживачів. Бо може так статися, що стрічку ти купиш, а павербанк її на засвітить. І для освітлення нафіга та RGB? Купи просто білу, тепле чи холодне світло.Посоветуйте какую лучше RGB светодиодную ленту купить, для повербанка. Для освещения квартиры.
Тут важливіше, чи підтримує твій конкретний павербанк малопотужних споживачів.
Вітаю, якщо хто захоче повторити, Дуже не рекомендую збюирати по цій схемі - https://red-forum.com/attachments/вар3-jpg.60827/ТакЯ так розумію, що поступово переходимо до схеми, про яку писав я?От я кінь кульгавий. До мене дійшло.
Схему можливо дуже спростити:
- без реле
- діод шотки
- бж краще на 15 вольт( на випадок роботи акка у режимі заряду, розряду)
- без DC- перетворювача, замінити на декілька діодів.
- і на всяк випадок стабілізатор напруги на 12V, Вибачайте, туго доходить, або погано прочитав. Ось до чого все згорнулось:
Переглянути вкладення 60827
Тепер з точки зору "меньше витрачати часу", спробую з розрядним кондесатором, якщо не влаштуе, буду перероблювати по цій схемі. І так як, місця вільного багато буде на платі, є сенс додати захист від перерозряду:
Переглянути вкладення 60828
Може, доцільно використати не Шотки, а звичайні потужні діоди із можливістю закріплення їх на радіаторах?Шотки дуже гріється, при навантежені в 1А
Использовать китайские синхронные преобразователи, а не эту печку)доцільно