Андрюх@dp.ua
Пенсіонер
Практично всі пілоти Формул зараз дуже нервують, коли у невідповідний момент інженери задовбують порадами. Ферстапен навіть послати може або той же АлонсоКими Райкконен
Практично всі пілоти Формул зараз дуже нервують, коли у невідповідний момент інженери задовбують порадами. Ферстапен навіть послати може або той же АлонсоКими Райкконен
Що нам твій дядько це ж Редівці вони можуть усе. Хоча в мене знайомого понесли в дощ поряд з домом в 250 метрах, по цій дорозі він їздив тисячи разів і тільки за збігом обставин в той раз був без дітей. У підсумку вилетів через лобове, втратив селезінку, але добряче прочистив голову. Це я до того що навіть знаючи дорогу можуть бути варіанти....А у нас все супер асы,
Обов'язково запитай про це у чатжпт.Интересно узнать ответ.сейчас проводят исследования на томографе и нужно поискать эти. исследования, интересная тема.
томографе (только на мощном
Прямо як в сюжеті фільму "Пункт призначення - родове прокляття"...Чоловіка затягнуло в апарат МРТ
По моїм особистим відчуттям - навіть більше. Не знаю як відволікаючим, не втрапляв поки в аварійні ситуації внаслідок думок або бесіди з пасажирами або по телефону, але по знайомій дорозі їду "на автоматі" - потім не можу згадати подробиць поїздки.является ли обдумывание таким же отвлекающим фактором как и беседа с кем-то?
У мужчин классическая коробка пяти-шести скоростная, а у женщин вариатор CVT. Хотя чаще кажется что там тоже обычная коробка, но с убитым сцеплением.В чоловіка перемикання це складна задача, жінці простіше.
Доводилось кататися з одним Татарином, в нього була така "чудова" звичка теревенети за кермом постійно, та обертаючись назад виразно махати рукою і це все під час руху....або бесіди з пасажирами
Всі жінки, в моєму житті, які чудово керували (так бувають такі) як раз не відволікалися ні на що, в отримували задоволення саме від кермування, але їх навчали саме гонщики. Якщо людина легко перемикатися рано чи пізно воно зіграє. Чоловік який втратив селезінку багато розмовляв по телефону завжди.В чоловіка перемикання це складна задача, жінці простіше.
Ось всі тут що відписались (та відлайкались) - водії - які навіть із пасажирами, їдуть мовчки, вчепившись за кермо, і не відводячи погляд від дороги?)) Чи теоретики?Доводилось кататися з одним Татарином
У меня еще с советских времен, когда работал на грузовиках, укоренилась привычка смотреть - дорога/приборы/зеркало заднего вида.Ось всі тут що відписались (та відлайкались) - водії - які навіть із пасажирами, їдуть мовчки, вчепившись за кермо, і не відводячи погляд від дороги?)) Чи теоретики?
А хто на твою думку взагалі повинен давати контр аварійне водіння? Хоча тема не про водіїв, тому хай будуть байки.А про багато жінок в житті, яких навчали гонщики, я взагалі не зрозумів, якісь байки віденського лісу
Це тільки засіб заробити грошей. В звичайних умовах таке водіння не потрібне, а для намаханих навіть шкідливе. Якщо це гоночний спорт - так, але як спорт, на треку. А дрифтанути на парковці супермарета, або пограти "в п'ятнашки" в потоці - таких "спортсменів" треба позбавляти водійського пожиттєво.контр аварійне водіння?
дрифтанути на парковці супермарета, або пограти "в п'ятн
Аналогично. Как только начинаю говорить по телефону - мозг переключается только на разговор по телефону. Все остальные действия, моторика - всё на автопилоте.але по знайомій дорозі їду "на автоматі" - потім не можу згадати подробиць поїздки.
Як раз дослідження виявили, що насправді уважно людина робить тільки одну справу, плюс проходить постійно перемикання між справами через спеціальний "центр" у мозку. Кожне перемикання до 0,7 секунди (в залежності від розвинутості мозку) Та й чим більше "одночасно" справ людина робить, тім довше загальний час виконання (тому що йде постійне перемикання) Та й загальна втома буде більше. Відволікає навіть фонова музика,теж погіршує час. це теж перевіряли. Тобто розмовляти з кимось та щось ще робити, що потребує уваги, це збільшує час виконання загальний та й зменьшує час реакції якщо раптово поступив сигнал. Якщо ти вишиваешь та розмовляєшь, то 0,7 секунди на переключення це не багато часу та й немає проблеми. Але просто довше все буде викониватись завдяки перемиканням + більша втома.мудряется делать три дела одновременно
Гальмує теж автоматично. Це вже фонова реакція.водій керує ніби то автоматично
Нажаль, те з яким завзяттям тут кажуть про автоматизм лише підтверджує сумну правду. Будь яка дія це автоматизм, питання лише в тому наскільки швидко він спрацює. Будьте певні теревені по телефону швидкості не додають, а в іншому то ваш вибір, як і життяКоли хтось виходить на дорогу, то від мережі зору повинен пройти сигнал до мережі руху. І вони як раз