Дзвінки з невідомих номерів. Як не лякатися

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Практично всі пілоти Формул зараз дуже нервують, коли у невідповідний момент інженери задовбують порадами. Ферстапен навіть послати може або той же Алонсо

• Like
Реакції: cds

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А у нас все супер асы,
Що нам твій дядько це ж Редівці вони можуть усе. Хоча в мене знайомого понесли в дощ поряд з домом в 250 метрах, по цій дорозі він їздив тисячи разів і тільки за збігом обставин в той раз був без дітей. У підсумку вилетів через лобове, втратив селезінку, але добряче прочистив голову. Це я до того що навіть знаючи дорогу можуть бути варіанти....

Місто
UKKK
Но вопрос хороший, является ли обдумывание таким же отвлекающим фактором как и беседа с кем-то? Интересно узнать ответ, сейчас проводят исследования на томографе (только на мощном и обещают 7 уже 11,5! Тесла) и нужно поискать эти. исследования, интересная тема. Хоть и оффтоп

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В чоловіка перемикання це складна задача, жінці простіше.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Чоловіка затягнуло в апарат МРТ
Прямо як в сюжеті фільму "Пункт призначення - родове прокляття"...
Post automatically merged:

является ли обдумывание таким же отвлекающим фактором как и беседа с кем-то?
По моїм особистим відчуттям - навіть більше. Не знаю як відволікаючим, не втрапляв поки в аварійні ситуації внаслідок думок або бесіди з пасажирами або по телефону, але по знайомій дорозі їду "на автоматі" - потім не можу згадати подробиць поїздки.

Щоб не зовсім офтоп, зазвичай не відповідаю на дзвінки з незнайомих номерів, коли їду.)

Останнє редагування:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
У мужчин классическая коробка пяти-шести скоростная, а у женщин вариатор CVT. Хотя чаще кажется что там тоже обычная коробка, но с убитым сцеплением.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
або бесіди з пасажирами
Доводилось кататися з одним Татарином, в нього була така "чудова" звичка теревенети за кермом постійно, та обертаючись назад виразно махати рукою і це все під час руху....
Post automatically merged:

Всі жінки, в моєму житті, які чудово керували (так бувають такі) як раз не відволікалися ні на що, в отримували задоволення саме від кермування, але їх навчали саме гонщики. Якщо людина легко перемикатися рано чи пізно воно зіграє. Чоловік який втратив селезінку багато розмовляв по телефону завжди.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Доводилось кататися з одним Татарином
Ось всі тут що відписались (та відлайкались) - водії - які навіть із пасажирами, їдуть мовчки, вчепившись за кермо, і не відводячи погляд від дороги?)) Чи теоретики?

А про багато жінок в житті, яких навчали гонщики, я взагалі не зрозумів, якісь байки віденського лісу...)))

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Ось всі тут що відписались (та відлайкались) - водії - які навіть із пасажирами, їдуть мовчки, вчепившись за кермо, і не відводячи погляд від дороги?)) Чи теоретики?
У меня еще с советских времен, когда работал на грузовиках, укоренилась привычка смотреть - дорога/приборы/зеркало заднего вида.
Где то с середины 90-х (собственные иномарки) немного изменил составляющие - дорога/прилегающая к дороге местность(тротуары, пешеходы и тому подобное)/зеркало заднего вида.
Грех - езжу быстро, вернее ездил т.к. в современном трафике это практически нереально.
За рулем - я глух и нем.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А про багато жінок в житті, яких навчали гонщики, я взагалі не зрозумів, якісь байки віденського лісу
А хто на твою думку взагалі повинен давати контр аварійне водіння? Хоча тема не про водіїв, тому хай будуть байки.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
контр аварійне водіння?
Це тільки засіб заробити грошей. В звичайних умовах таке водіння не потрібне, а для намаханих навіть шкідливе. Якщо це гоночний спорт - так, але як спорт, на треку. А дрифтанути на парковці супермарета, або пограти "в п'ятнашки" в потоці - таких "спортсменів" треба позбавляти водійського пожиттєво.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Maxxx, в тебе профіль залізо, а в мене дещо інший тому я вважаю що воно потрібно особливо жінкам. Вчить хочаб не відповідати за кермом. Краще заплатити гарному інструктору і це не дядько Василь, ніж потім оплачувати дівчинці численні "ой я не побачила, а воно само якось"

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
І останнє: водій для мене це той хто може за місяць накатати 5000 і більше. Парковка і супермаркет, це як Вінда від Васяна. Дещо зовсім різне
дрифтанути на парковці супермарета, або пограти "в п'ятн

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
але по знайомій дорозі їду "на автоматі" - потім не можу згадати подробиць поїздки.
Аналогично. Как только начинаю говорить по телефону - мозг переключается только на разговор по телефону. Все остальные действия, моторика - всё на автопилоте.
Но тем не менее, есть один знакомый, который умудряется делать три дела одновременно: переписывается или смотрит какие-то ролики на телефоне, едучи при этом на оживленной трассе, еще и разговаривая с пассажирами.

Місто
UKKK
мудряется делать три дела одновременно
Як раз дослідження виявили, що насправді уважно людина робить тільки одну справу, плюс проходить постійно перемикання між справами через спеціальний "центр" у мозку. Кожне перемикання до 0,7 секунди (в залежності від розвинутості мозку) Та й чим більше "одночасно" справ людина робить, тім довше загальний час виконання (тому що йде постійне перемикання) Та й загальна втома буде більше. Відволікає навіть фонова музика,теж погіршує час. це теж перевіряли. Тобто розмовляти з кимось та щось ще робити, що потребує уваги, це збільшує час виконання загальний та й зменьшує час реакції якщо раптово поступив сигнал. Якщо ти вишиваешь та розмовляєшь, то 0,7 секунди на переключення це не багато часу та й немає проблеми. Але просто довше все буде викониватись завдяки перемиканням + більша втома.
А якщо це авто та й хтось вискочив на дорогу несподівано, то 0,7 секунди ніби то вже й багато (а може й ні, я не знаю). На високій швидкості точно багато. До того, як щось буде несподіване на дорозі, водій керує ніби то автоматично, тому можна задачу переключати в "фон" та й іхати, періодично вона як би повертається напередній план, та й знову в фон і так по колу.

Місто
UKKK
Коли хтось виходить на дорогу, то від мережі зору повинен пройти сигнал до мережі руху. І вони як раз через ось цей "хаб" передають дані, а він переключений зараз на мережу спілкування, та й потребує ось 700 мс на переключення щоб нажати на гальма.
І немає різниці, по телефону спілкуєшься, чи так вживу. Все одно.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Коли хтось виходить на дорогу, то від мережі зору повинен пройти сигнал до мережі руху. І вони як раз
Нажаль, те з яким завзяттям тут кажуть про автоматизм лише підтверджує сумну правду. Будь яка дія це автоматизм, питання лише в тому наскільки швидко він спрацює. Будьте певні теревені по телефону швидкості не додають, а в іншому то ваш вибір, як і життя

Зверху