Дзвінки з невідомих номерів. Як не лякатися

Місто
Odesа
Каждый маршрутчик у нас многозадачен
И рулит, и за проезд принимает, сдачу выдает, слушает кому где остановить, следит за "голосующим" на остановках и частенько с кем то ещё трындит по телефону.
Скорее всего с водилой соседней маршрутки
И ниче, справляются 🤣 обычно

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
И ниче, справляются
Конечно справляются, более того в современной хорошей машине с тобой в 90% ничего не будет, но пешеход с вытекшем глазом на мостовую так не думает. Вопрос то простой сто́ит это ответа на звонок или можно перезвонить позднее

Місто
Odesа
Kladoff, я ж смайлик поставил, то сарказм был
Да и из современных маршруток у нас адски скрипящий тормозами Богдан и прочее 😁

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
За рулем - я глух и нем.
"Когда я нем - я глух и ем"😂 Чоловіки (також ті хто підлайкують)) - мені шкода вас, похмурі, мовчазні, в повній тиші, вчепились в кермо і очами не моргаючи вчепились в дорогу.. Водіння для вас не задоволення - це "пекельні борошна", як нелюбима робота, скоріше б доїхати і забути те напруження... Так я їздив, мабуть, коли вчився) Так, тепер без проблем розмовляю по телефону / з пасажирами / слухаю радіо/ютуб, встигаю роздивлятись будівлі, природу навкруги, гарних дівчат/жіночок, при цьому бачу знаки та розмітку, прораховую ситуацію і свої дії на декілька авто попереду, ситуацію позаду, знаю вже що зробить водій збоку/ попереду - підріже або пропустить. Встигаю матюкнути гонщиків або оленів. І нічого не заважає перемикати увагу, не втомлює. В середньому по 100 км/день тільки Київ /передмістя.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Чоловіки (також ті хто
Ні, всього лише не відповідаємо на дзвінки під час руху, а вам Сміхунам, балакунам хай щастить.
Post automatically merged:

Водіння для вас не задоволення - це "пекельні борошна", як нелюбима
А ось тут ти зовсім не відчуваєш тему. Це кайф, драйв вітер дорога і ти... Ось тому цей драйв перервати, дзвіночками ось це повне святотатство

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
@Maxxx,якщо я тобі зателефоную та під час руху буду питати, про збірку, залізо ціни, корпуса, а потім почну диктувати адресу, ти зможеш не втратити концентрацію? От про це мова!

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Ви тут часто вживаєте слова,- (фобія, боїться).
Я так не думаю, люди остерігаються, чи уникають спілкування з невідомо з ким.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
спілкування з невідомо ким.
Якщо в тебе щось трапиться в родині (а під час війни ризик цього зростає в рази ), тобі будуть телефонувати саме незнайомого номеру. Що може зробити незнайомець за 5 секунд розмови, навіть тцк. Уникнення незнайомців, які навіть гипотитично не можуть до тебе доторкнутися це і є Фобія.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
якщо постійно очікувати нещасть, вони незабаряться...
Ну не треба віляти як той човен. Бути готовим не = очікуванню. Може я дійсно чогось не розумію бо в мене були тисячі дзвінків від клієнтів, задоволених та не дуже. Волаючих і бажаючих знайти, бо цеглу не довезли. Інколи і о півночі. Ось чому будь який дзвінок в мене не викликає якогось остроху. Подібні фобіі в собі потрібно долати,

Так, втрачу від здивування
Ти теж човником... Багато разів сам питав а куди їхати. Не кажи що ні!

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
були тисячі дзвінків від клієнтів,
Можливо справа в тім, що у мене для роботи і для родини різні телефони.
Я взагалі тобі не про роботу. Боюся ми не порозуміємось

Якось зателефонувала дівчинка з великими та гарненькими призами, ми з нею так чудово по теревенели 7 хвилин, більше не дзвонять взагалі, ось що я роблю з незнайомцями замість переляку. Розумію далеко не всі так можуть, але натиснути відбій за 5 секунд нічого не заважає

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
ми не порозуміємось
Точно.
Ти вважаєш, якщо хтось не відповідає на незнайомий дзвінок,- фобія, переляк, зупинка дихання.
Я вважаю,- не хоче - не обовязково відповідати.
Все.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Maxxx, ти не зрозумів, чи то надивився отам під час руху. Вона мені сказала що я виграв усю твою річну оплату. Дуже великий приз.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Зверху