Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Чекаю, вже кабель для живлення роутера з Китаю прийшов.
Щоб у вас був інтернет, коли немає світла, ми інвестували понад 50 млн гривень у закупівлю батарей! Це дозволить 10 000 будинків залишатися на зв’язку навіть під час відключень електроенергії. Понад 700 батарей вже встановлено, ще 9300 батарей плануємо встановити в січні-лютому.

Місто
Хмельницький
Stiv, А що в нас не чув? Поки що в нас в Гречанах поставили гігабітний роутер (при мені майстер міняв), але мені вистачає і соточки, а упсика покищо ніби не прифігачили.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Stiv, А що в нас не чув? Поки що в нас в Гречанах поставили гігабітний роутер (при мені майстер міняв), але мені вистачає і соточки, а упсика покищо ніби не прифігачили.
А ти впевнений що в тебе соточка? Щось не віриться)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
А ти впевнений що в тебе соточка? Щось не віриться)
На папері 100%

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Melo4ek, судячи з постійних смс від Київстара, мені теж осінню став доступний до підключення гігабіт. UPS ще не має.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Саня-068, І так вибираєш будь-яку країну.
Так це не соточка? А максимум що можливо вижати із 100 мегабітного каналу. Я по усій західній Україні тестував київсрал і на практиці це 80-85-90 мегабіт, ну не як не соточка. Ось зараз мені місцевий провайдер надає інтернет то там дійсно 98-99 мегабіт.

Місто
Хмельницький
Саня-068, То ви зараз на якому? (не реклама), праві не соточка, але з головою вистачає посидіти на сайтах, або пострімити, ну і врешті решт не 20-50, як клись було за свято.

Останнє редагування:
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Саня-068, То ви зараз на якому? (не реклама), праві не соточка, але з головою вистачає посидіти на сайтах, або пострімити, ну і врешті реште не 20-50, як клись було за свято.
Провайдер місцевий "ISP Esphil"
Протестуйте на франкфурт. З вашої «соточки» лишиться 20-40 мбіт
Я зараз не в дома а на військових навчаннях!

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Саня-068, якщо ви підключенні по оптоволокну до до хати чи квартири, то 100 у вас буде. Так само в Укртелекома, коли 100 Мбіт, але підключений по оптоволокну в житло, то там чиста 100 і навіть трохи більше може бути. А коли по витій парі, як у Київстара, то 100 не буде.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Саня-068, якщо ви підключенні по оптоволокну до до хати чи квартири, то 100 у вас буде. Так само в Укртелекома, коли 100 Мбіт, але підключений по оптоволокну в житло, то там чиста 100 і навіть трохи більше може бути. А коли по витій парі, як у Київстара, то 100 не буде.
Памятаю на Спідтесті завжди була швидкість 98-99 мегабіт і пінг 2-4ms. А у київстара в якому місті я не був швидкість завжди 80-85-90 мегабіт та пінг 20-40ms.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Памятаю на Спідтесті завжди була швидкість 98-99 мегабіт і пінг 2-4ms. А у київстара в якому місті я не був швидкість завжди 80-85-90 мегабіт та пінг 20-40ms.
Пінг оприліляється не по спідтесту. Ви мали такий пінг тому що вас підключали на рандомний сервер в спідтесті який немав прямого стику з кс. А швидкість 94мбіт означає що вам в квартиру було заведено лише 1 парний кабель, який апріорі більше вам не видасть. Чи грає це велику роль? Ні. Адже в якому місті ви б не підключали домашній кс ви гарантовано будете мати стабільний і не перегружений канал на «європу»
Я в курсі усього що ти описав!

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Зателефонував в підтримку, спитав чи планується в моєму будинку встановити аккумулятор на обладнання, сказали, що сказати не можуть, але є посилання по якому ця вся інфа є по кожній адресі і вислали мені посилання по смс... Вже тиждень на смс цю чекаю) Може хтось знає таку сторінку, де є якась така інфа?

Місто
Запорожье
Телефон
Neffos C9a
Зателефонував в підтримку, спитав чи планується в моєму будинку встановити аккумулятор на обладнання, сказали, що сказати не можуть, але є посилання по якому ця вся інфа є по кожній адресі і вислали мені посилання по смс... Вже тиждень на смс цю чекаю) Може хтось знає таку сторінку, де є якась така інфа?
Написал в фейс по этому вопросу так приняли типа заявку.
Я зафіксую ваше звернення для встановлення ДБЖ за вашою адресою. Термін встановлення ДБЖ – по наявності обладнання на складі та черзі заявок на встановлення, а також за наявністю технічної можливості встановлення за вашою адресою. Після встановлення ДБЖ за адресою вас буде проінформовано за допомогою СМС.

viccy

Читатель
Місто
Кропивницкий
У нас вообще ситуация, - сейчас выключают свет 2 через 2 ч. Когда в доме нет света, само собой разумеется, что нет и интернета. А когда свет включают, то интернета всё равно нет, потому что обесточивается оборудование КС в соседнем доме (там нет электричества, когда у нас есть). И так 2 недели.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Fanatik, мені сказали, що тільки чекати смс, якщо встановлять ДБЖ. Ще скали, що може в будинку бути листівка чи наклейка, що інтернет працює без світла. Про черги нічого не знають і допомогти не можуть.

Зверху