- Місто
- Black Rock
Там ще на кільці кілька лінків по 10 гіг на агрегації, так що просідання каналу ви не помітите, навіть при пікових навантаженнях на окремих ділянках.
Їх працівник робив заміну на бабурціИ так. Вчера звонок от оператора, мы всё проверили в вашем доме нет оборудования для подключения услуги гигабит.
- отвечаю. Я это знаю, заявку делал ещё в феврале.
- а.. ну, тогда ждите.
Проходит 2 часа. Звонок от оператора.
- завтра мы заменим оборудование и подключим вам гигабит!
- в котором часу будет мастер?
- с 14 до 15
Сегодня
В 15.10 звоню сам оператору, говорю никто не пришел.
- ответ: сегодня до 18.00 заявка будет выполнена, подождите.
18.25 звоню оператору.
- никто не пришел, заявка не выполнена.
- подождите на линии...... 5 минут ожидая и ответ:
Вы знаете, мы проверили информацию и действительно никто не пришел
Мы зафиксировали ваше обращение
Сериал продолжается....
як це сталося?Місяць назад вони мене надурили акцією за 200грн
Вибачаюсь, але це якийсь дитячий садок. Боже борони від таких клієнтів як ви.він до мене навіть без дробини прийшов, які зрощувачи.. Лазив по підʼїзду на моєму кухоному стільці
Якщо треба було б стіну сверлити, то напевно й дрель йому позичав
Я единички и восьмерки прописал, но интернет так и остался максимально православным.треба було просто dns покласти свої, гугловські
У додатку на смартфоні висвітилось що переходьте в тариф с тв, перші 3 місяці по 200, далі по 350. Ну думаю що так 200 плачу, що с тв погоняю за 200. Та ще й ту сім карту до якої прив'язано це все віддам батьку. 1 квітня нажав "перейти", висвітилось що переход буде виконано з 1 травня .ну я терпляче чекав 1 травня, 28 квітня нажаль помер мій батько, сім карту я йому так і не вспів передати з 1. Потім 1 травня закидую 200грн+там ще висіло 6 грн, тоїсь 206 на рахунку. Приходе смс, послуга не активована не достатньо коштів. Набираю 460, оператор мені каже "ця акція не діє!". Кажу "як не діє, навіщо тоді в додатку воно?". Вона мені знову "вибачте , але ця акція не діє". І що робить? 200грн вже закинув, волю призупинив . Прийшлось докидувать ще 150. Тоїсь 200+150+25 воля якщо призупинена все одно 25. Ітого 375. Тв не дивився, додаток убогий, зв'язком не користувався. Отакий розвод.як це сталося?Місяць назад вони мене надурили акцією за 200грн
Та навіщо воно мені))) коли є альтернатива.Плюс оплата по дням а не за місяць. Закидуй хоть 5 хоть 10грн. Знімає за 1 день а не за місяць . Я ж кажу, якщо активуєш наприклад 27 числа, зніме повну оплату за місяць. Сам інтернет по спідтесту однаковий.polikpower, треба було просто dns покласти свої, гугловські або cloudflare, пускало би на сайти які не є прям заблоковані-заблоковані (типу майл.ру, яндекс не відкриє, а якийсь форум тематичний відкриє)
Вчора в додатку змінив тариф на самий дешевий 300грн , сьогодні оновив додаток до останньої версії і знову пропозиція 200грн інтернет+моб+твяк це сталося?Місяць назад вони мене надурили акцією за 200грн
Свого часу кабель був проведений через балкон. Зрозуміло що був ніяк не захищений і одного разу перетерся.@sigmatel, а у вас в квартиру був заведений 8-жильний кабель?
Якщо кабель 4х жильний, звісно ніякого гігабіту не буде, лише 100Мбіт.Та щось мені здається, що без зміни кабелю на 8-жильний ніякого гігабіту бути не може