Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
ДОМАШНІЙ КИЇВСТАР: Шановний абонент! Термін розгляду Вашого звернення продовжено до 28.06.2023. З повагою, Київстар.
Киевстар думает что сможет решить мою заявку, шлёт смс и от 22 мая как подал и уже месяц никто ниче не делает.

Місто
Житомир
Підкажіть будь ласка, якось можна отримати білу динамічну IP на ДІ від Київстар. Прив'язав ДІ до іншого мобільного номера, вони "очистили" порт, і в мене знов сіра адреса типу 100.78.ХХ.ХХ, а до цього була 37.115.ХХ.ХХ (ще в 2019 році якось включав).
Дзвонив у підтримку вони морозяться, кажуть немає такого, кажу годину тому було, я зараз немає!? :(

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Підкажіть будь ласка, якось можна отримати білу динамічну IP на ДІ від Київстар. Прив'язав ДІ до іншого мобільного номера, вони "очистили" порт, і в мене знов сіра адреса типу 100.78.ХХ.ХХ, а до цього була 37.115.ХХ.ХХ (ще в 2019 році якось включав).
Подключи статику на месяц, потом через голосовое меню откажись. 50x50 что сработает, и включится белая динамика..

Місто
Житомир
Подключи статику на месяц, потом через голосовое меню откажись. 50x50 что сработает, и включится белая динамика..
А як зараз її підключити? Мені на підтримці, щось вона морознула типу її (статику) можна додати як суперсилу - це реально?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Yevhenii,
Будь ласка, зверніть увагу. З 1 жовтня 2022 року абоненти ВСЕ РАЗОМ Контракт не можуть підключити Статичну IP-адресу. Проте, якщо ви вже користуєтеся цією послугою, вона діятиме і надалі.

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Сегодня киевстар закидал почтовые ящики в подъезде рекламой подключай Все Разом Гигабит. Прислали смс подключай гигабит. Звоню и спрашиваю неужели выполнили заяву и заменили оборудование в доме?
ответ:
- нет. Но ваша заявка открыта
Дето месяц делали в Житомире замену оборудования на гигабит и уже оператор пишет завтра будет переключение портов, подожду как решат а то подрядчик сказал совсем не скоро, но уже на сайте есть отображение гигабит на доме до этого небыло.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Hanter, у тебе інет зовсім зник?

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
При підключенні на гігабіт, переключили мене на новий порт, але IP залишився білим динамічним. Швидкість нормальна, у вечірні години пік не помітив зменшення швидкості. Тільки upload жодного разу не був біля, або більше 900 Мбіт/с.

Вкладення

• кс.png
    кс.png
    36.4 КБ · Перегляди: 52
Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi
Гиг они тянут по витой паре? Не PON как у большинства других?
Только медь, оптикой они домашних пользователей не включают.

Недавно видел рекламу в фейсбуке, что киевстар могут включить оптикой по бизнес-тарифу с той же точки коллективного доступа в доме, что и домашних пользователей тех, у кого "бизнес на дому". Только толку ноль от этого, вырубился свет и всё, интернета нету по той оптике в данном случае...

Місто
Дніпро
Мда уж, странная фигня. PON и вложений не требует, и стабильный, и дешевый в эксплуатации...

Зверху