LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Хіба що воно як фон постійно крутиться, бо дивитися стільки мізки попливуть.
Колись на кухні мали маленький тєлік, то він там постійно (крім ночі) був увімкнений як джерело шуму, з іноді корисними новинами. Ніхто йго не дививсь, просто слухали як радіо :)

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
А КС кмітливий. В перший день початку відключень у Львові приходить отаке:
Поповнюйте рахунок на 600 грн одним платежем до 02/09/2024 та отримуйте знижку 25% на плату за тариф протягом 3 місяців. Поповнення без комісії у додатку Мій Київстар kv.st/ug2F
Це при тому, що на резервному живленні він працює годину макс.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
А КС кмітливий. В перший день початку відключень у Львові приходить отаке:
Поповнюйте рахунок на 600 грн одним платежем до 02/09/2024 та отримуйте знижку 25% на плату за тариф протягом 3 місяців. Поповнення без комісії у додатку Мій Київстар kv.st/ug2F
мені така пропозиція приходить раз на півроку. Закинув кошти, отримав знижку.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
Останнім часом, Інтернет перестає працювати одразу після відключення електроенергії, але в будинку акумулятор живить обладнання ще 2-3 години.

Суть проблеми: якісь негаразди з живленням вищестоячого обладнання.

Заявки залишаю, але термін ремонту "до 30 днів".

Сплачувати 70 грн. в місяць за статичний IP, якщо послуга не працює - зайва трата коштів. Вирішив відключити цю послугу, щоб іншому провайдеру, який працює завжди (GPON), сплачувати 120 грн. за статичний IP.

Місто
Киев
Телефон
blackview a8 max
Останнім часом, Інтернет перестає працювати одразу після відключення електроенергії, але в будинку акумулятор живить обладнання ще 2-3 години.

Суть проблеми: якісь негаразди з живленням вищестоячого обладнання.

Заявки залишаю, але термін ремонту "до 30 днів".

Сплачувати 70 грн. в місяць за статичний IP, якщо послуга не працює - зайва трата коштів. Вирішив відключити цю послугу, щоб іншому провайдеру, який працює завжди (GPON), сплачувати 120 грн. за статичний IP.
Ну киевстар соседи юзают и их все устраивает даже когда света нету, такой проблемы как у вас у них есть и все также платят и пойдёт.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
Govers, інтернет від Київстар йде з тарифом мобільного зв'язку. А тому, якщо б і був платний - я би не замовив.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
bossy, я так зрозумів, що в одному з будинків (до мого будинку) перестав працювати безперебійник.

viccy

Читатель
Місто
Кропивницкий
Підкажіть, будь ласка, в ДІ від КС так і залишили, - якщо при несплаченій абонплаті поповнити рахунок в кінці місяця, то 1 числа наступного місяця прийдеться платити знову?

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Підкажіть, будь ласка, в ДІ від КС так і залишили, - якщо при несплаченій абонплаті поповнити рахунок в кінці місяця, то 1 числа наступного місяця прийдеться платити знову?
Да и то если пополнить конце месяца спишет полную сумму потому лучше с 1 числа.

RedBlack

Местный
Місто
Днепр
У нас (спальный район) примерно также. Если до отключения долго был свет, то примерно 1 час 20 мин работает, но если после отключения дали свет часика на 3, то после нового отключения работает минут 10-15.

Я так понимаю аккумы у них стоят просто никакие.

milan27

fiber engineer
Місто
Луцьк
Телефон
OnePlus 10pro 8/128
У нас (спальный район) примерно также. Если до отключения долго был свет, то примерно 1 час 20 мин работает, но если после отключения дали свет часика на 3, то после нового отключения работает минут 10-15.

Я так понимаю аккумы у них стоят просто никакие.
Просто agm акумулятор після повного розряду наступний раз видає на на 10% меншу ємність, ніж до того. Через декілька таких ітерацій ємності лишається на 20% від початкової.

Приклад з життя: новий agm акумулятор на 100Аг до прикладу видає реальних ~50-60 Аг.
Після 10 розрядок до 9.5-10.5В його залишкова ємність ~20Аг.

Зверху