SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Alex_Khark, magodzec, У статусі є пункт з ІР-адресою, але вона з'являється, якщо є доступ до інтернету. Якщо доступу немає, то у відповідному пункті пише "Немає". Щойно перевірів.
Приставка під'єднана напряму по RJ-45. Я так розумію, що програмне забезпечення ДІ КС не зберігає маршрутизацію пристрою, якій відімкнуло (порти проміжного обладнання).

Місто
Хмельницький
SeLena, колись теж провтикав оплату і Інтернет не з'явився. Допомогло просто розпочати сесію на мобільному пристрої. Інтернет одразу ж з'явився.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
SeLena, колись теж провтикав оплату і Інтернет не з'явився. Допомогло просто розпочати сесію на мобільному пристрої. Інтернет одразу ж з'явився.
Боюсь, що на Nokia 1110 розпочати сесію буде проблематично.:trollface:

Місто
Хмельницький
SeLena, Можна ж на раз перемтавити сімку в смартфон. А в іншому разі - приходити з ноутом і дивитисяцю IP-адресу в налаштуваннях локальної мережі. Багато роутерів, схоже, її не показують.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
SeLena, берете ноут, під'єднуєте кабель. Заходите Панель керування - Мережа та Інтернет - Центр управління мережами та загальним доступом. Зліва в меню натискаєте Зміна параметрів адаптеру. Далі знаходите потрібний адаптер, натискаєте правою кнопкою миші Стан. Відкривається вікно. Там в середині буде ще одна кнопка Відомості. Натискаєте її і у Вас з'явиться ще одне вікно. У ньому знаходите рядок "Адреса IPv4". Вона у Вас має бути 169.254.x.x Ось ці цифри і потрібно повідомити оператору.

Останнє редагування:
Місто
Київ
доведеться придбати onu термінал і блок живлення
Не знаю у кого як, але Водафон дав це все мнеі безкоштовно!
Так вони обіцяють безкоштовно, навіть блок живлення дали безкоштовно? Бо оптику треба живити і onu термінал і роутер коли нема світла, в вита пара треба живити тільки роутер і все

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Який ноут? Я знаходжусь в 900км від адреси з проблемою! Це по-перше. По-друге: немає інтернету - немає ІР. Видаляю WiFi зі свого компа і усе - немає ІР-адреси.
Post automatically merged:

SeLena, Можна ж на раз перемтавити сімку в смартфон. А в іншому разі - приходити з ноутом і дивитисяцю IP-адресу в налаштуваннях локальної мережі. Багато роутерів, схоже, її не показують.
Зі смартфоном - дивись вище.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Виходить що Ланет ледь не кращий оператор на вашу думку? Але без акцій в них конськи тарифи від 400 гривень і немає змоги обрати швидкість скажімо 100мб/с в них є тільки велика швидкість і великі тарифи, для порівняння у Водафона і КС є тарифи 100 мб/с якщо не помиляюсь 200 гривень в місяць і це без усіляких акцій, але мінус у тому що якщо доведеться підключати оптичний Інтернет, то доведеться придбати onu термінал і блок живлення, тоді як підключити виту пару у багатьох провайдерів безкоштовно
У Ланета один жирний мінус - вартість, тут ніде правди діти. Але для мене це не мінус :) Тим більше, що я до нього колись підключався по настільки жирній акції "1000 днів 1 Гбіт/сек за 999 грн", що навіть якщо порахувати все те, що я сплатив йому потім, уже суттєво вище середньоринкових, все одно виходить дешево. І от саме до швидкості і до пірінгів ніколи жодних претензій не було. А мені це важливіше, я за це готовий платити. Якщо вам достатньо 100 мбіт, то я б дійсно тоді брав би когось іншого, але до всіх інших у мене якраз претензій вагон.

Місто
Kyiv
Подивився тарифи Ланет - 500 грн у міс. Це дорого? А скільки було б не дорого? Там є 400 грн, на мій погляд дешевше вже нікуди... Чи яка повинна бути ціна?

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Подивився тарифи Ланет - 500 грн у міс. Це дорого? А скільки було б не дорого? Там є 400 грн, на мій погляд дешевше вже нікуди... Чи яка повинна бути ціна?
Ви темою помилилися! Тут обговорюється домашній інтернет Київстар. А не ваш Ланет, і порівняння цін!

Зверху