Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Невже правда, що Київстар може підключити домашній інтернет за день, як і написано в Мій Київстар? Хтось має досвід підключення ДІ так швидко? Чи це просто якийсь рекламний фінт із метою звернути увагу на швидкість підключення інтернету?
2342445.jpg

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Обычно звонит оператор и вы договариваетесь когда и как. Иногда бывают проблемы с доступом к оборудованию, как было у меня . Во избежание воровства всё ж по замками.

Місто
kyiv
Невже правда, що Київстар може підключити домашній інтернет за день, як і написано в Мій Київстар? Хтось має досвід підключення ДІ так швидко? Чи це просто якийсь рекламний фінт із метою звернути увагу на швидкість підключення інтернету?
заявка ввечері, в обід наступного дня підключили

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
SvPet, точно не пам'ятаю*, але наче на наступний день підключили.
*-Просто водафон краще запам'ятався... заявка 26.11, підключення 10.3 (104 дні)

Місто
kyiv
заявка ввечері, в обід наступного дня підключили
І як у вас працює інтернет від Київстару? Проблем немає? Вита пара чи оптика?
підключався не я, але скарг не було.
Вита пара.
ВСЕ РАЗОМ Зручний вдалось підключити, навіть без спец пропозиції))

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
До кінця квітня 2026 року Київ мають перевести за нат задля безпеки (це не жарт, я про безпеку).

Місто
kyiv
Місто
Kiev
До кінця квітня 2026 року Київ мають перевести за нат задля безпеки (це не жарт, я про безпеку).
Звідки інфа ?
бо схоже на дезу від конкурентів...
особисто користуюся вже 7 років, біла динаміка, жодного разу не перекидало на сірий IP.

Останнє редагування:

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
Genanche, вчора був у головному офісі Київстар і особисто спілкувався із технічними спеціалістами, які відповідають за Домашній Інтернет.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
У них ніби є послуга "Термінове підключення". Була 100 грн. Якщо подати заявку до 15:45 - підключають в той же день.
Дякую величезне. Знатиму і врахую, якщо підключатимемо ДІ від Київстар.

Зверху