Поки влаштовує. 100 грн у місяць за оптику 100 МБіт, таких тарифів я більше ні у кого не бачив.И всiх влаштовуе киiвстар?
Поки влаштовує. 100 грн у місяць за оптику 100 МБіт, таких тарифів я більше ні у кого не бачив.И всiх влаштовуе киiвстар?
заявка ввечері, в обід наступного дня підключилиНевже правда, що Київстар може підключити домашній інтернет за день, як і написано в Мій Київстар? Хтось має досвід підключення ДІ так швидко? Чи це просто якийсь рекламний фінт із метою звернути увагу на швидкість підключення інтернету?
І як у вас працює інтернет від Київстару? Проблем немає? Вита пара чи оптика?заявка ввечері, в обід наступного дня підключили
підключався не я, але скарг не було.І як у вас працює інтернет від Київстару? Проблем немає? Вита пара чи оптика?заявка ввечері, в обід наступного дня підключили
Через підтримку? Переходили з діючого тарифу чи як новий абонент?навіть без спец пропозиції
Через підтримку. З діючого, дорожчого.Через підтримку? Переходили з діючого тарифу чи як новий абонент?навіть без спец пропозиції
Звідки інфа ?До кінця квітня 2026 року Київ мають перевести за нат задля безпеки (це не жарт, я про безпеку).
Дякую величезне. Знатиму і врахую, якщо підключатимемо ДІ від Київстар.У них ніби є послуга "Термінове підключення". Була 100 грн. Якщо подати заявку до 15:45 - підключають в той же день.