osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
При отсутствии проводного интернета заказывайте мобильный на контактный номер КСа.

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
При отсутствии проводного интернета заказывайте мобильный на контактный номер КСа.
Мобильный безлимит на время отсутствия проводного дают, но проблема в том что он медленный, и семья дома сидит без интернета когда я со своим мобильным безлимитом на работе.

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
Колеги, щодо нічних обривів прошу написати на їх пошту:
Написав. Крім опису, для наглядності додав туди ще скріншот фрагменту логів роутера, де такий обрив добре видно.
До речі, якусь попередню відповідь вони вам надали?

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Мобильный безлимит на время отсутствия проводного дают, но проблема в том что он медленный, и семья дома сидит без интернета когда я со своим мобильным безлимитом на работе.
У меня контактный номер полочный. Вставляю СИМку в модем, модем в роутер. Ну хоть что-то.

Місто
Киев
Вітаю. А як зараз можна "перебросити" домашній інтернет з одного діючого припейд тарифу "Все разом...." (моб. номер 1 - зараз активний і домашній інтернет на ньому працює) на інший мобільний номер Київстар, який зараз поки без "все разом" ( моб номер 2 припейд - зараз активний, але ще без домашнього інтернету)? Щоб на моб номер 2 зявився тариф Все разом (бажано з мінімальной абонплатой), а на моб номер 1 залишився тариф "тільки мобільний київстар без домашнього інтернету" (теж з мінімальною абонплатою).

Зверху