Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Inn@, а скільки за підключення?
У мене з'явилася перша контора в місті яка підключає оптику в квартиру, ціна гривень 800 і вони дають від себе в оренду ще якийсь девайс, який я повинен від себе заживлювати, цікаво скільки він жере, меньше роутера сподіваюся, і від павербенки чи буде працювати. І абонка гривень 300. Ось думаю, чи треба мені воно. + Вони не гарантують що коли світла не буде, то завжди їх інет працювати буде, кажуть, може 2 години буде, може 4, може 6, але це тільки на практиці перевірити я зможу.
900 грн підключення, абонплата 200, також якийсь прилад потрібно докупити.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Inn@, а скільки за підключення?
У мене з'явилася перша контора в місті яка підключає оптику в квартиру, ціна гривень 800 і вони дають від себе в оренду ще якийсь девайс, який я повинен від себе заживлювати, цікаво скільки він жере, меньше роутера сподіваюся, і від павербенки чи буде працювати. І абонка гривень 300. Ось думаю, чи треба мені воно. + Вони не гарантують що коли світла не буде, то завжди їх інет працювати буде, кажуть, може 2 години буде, може 4, може 6, але це тільки на практиці перевірити я зможу.
Якийсь прилад це скоріш за все ONUшка більшість з них мають блок живлення 12 вольт і 0,5 ампера, в реалі жере набагато меньше, вата 2, так що заживити його не проблема.

Місто
Харьков
Домашній КИЇВСТАР: Шановний абонент! Термін розгляду Вашого звернення продовжено до 02.02.2023. З повагою, Київстар.
:D Я і звернення не робив, вони самі дзвонили. Наврядчи зможуть підключити.
У меня так 2 месяца переносили . потом нихр*на и не решили. :ROFLMAO:

Місто
Косів
Телефон
iPhone X
Киевстар за несколько месяцев так и не подключил автономное питание. Месяц ждал подключения оптики от другого провайдера.
Теперь вопрос как выйти из тарифа все вместе, домашний интернет и тв мне больше не нужны. В приложении предлагает только тарифы все вместе....

Місто
Запорожье
Киевстар за несколько месяцев так и не подключил автономное питание. Месяц ждал подключения оптики от другого провайдера.
Теперь вопрос как выйти из тарифа все вместе, домашний интернет и тв мне больше не нужны. В приложении предлагает только тарифы все вместе....
Думаю старый все вместе дешевле чем что-то новое, смысл выходить?

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Щоб були доступні інші тарифи потрібно роз'єднати тарифи Домашнього інтернету та мобільного зв'язку зробити це можна через оператора на 466 моливо ще якось, але не було потреби. А загалом Shinime правий якщо тариф старий скоріш за все вигідніше тримати його як мінімум для резервного каналу, ніж переходити на нові більш дорогі тарифи де вартість одного мобільного буде коштувати більше ніж на старому ДІ+мобільний разом.

Місто
Косів
Телефон
iPhone X
Думаю старый все вместе дешевле чем что-то новое, смысл выходить?
Старый тариф действительно выгодный, но в нем было всего 6 ГБ моб инета, что катастрофически не хватало с тотальным отключением света и я перешел на тариф 450 грн(первый месяц 200 грн). Назад уже не вернешься и зачем мне такой резервный за такие деньги и который без света не работает?

Останнє редагування:

Uni

Місто
Харьков
Скажіть будь ласка , якщо замовив послугу без абонплати сім днів в кредит , але так і не сплатив потім абонплату за поточний місяць. Як тоді буде в наступному місяці? Абонплата за який місяць зніметься в наступному?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Писала вчора, що поставили акб в будинку, прийшла смс від оператора. Київ, Позняки.

Домашній Інтернет від Київстар у вашому будинку має джерело резервного живлення. При відключенні електроенергії переключіть кабель напряму до ноутбука або ж під’єднайте роутер до повербанка, щоб залишатись на зв'язку до 4-х годин. Діліться інформацією з сусідами. Деталі: 0 800 300 460

Місто
Kyiv
Писала вчора, що поставили акб в будинку, прийшла смс від оператора. Київ, Позняки.

Домашній Інтернет від Київстар у вашому будинку має джерело резервного живлення. При відключенні електроенергії переключіть кабель напряму до ноутбука або ж під’єднайте роутер до повербанка, щоб залишатись на зв'язку до 4-х годин. Діліться інформацією з сусідами. Деталі: 0 800 300 460
В мене прийшла така сама смс, перевірив, нічого не працює, коли немає світла. Є живлення на кабелі, а інтернет відсутній.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
А павербанк до роутера? Кабель? Чи напряму до комп’ютера?

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Домашній Інтернет від Київстар у вашому будинку має джерело резервного живлення.
Щастить вам. Мені написали "встановлення ДБЖ у вашому будинку не допоможе вирішити ситуацію. Згідно з технологією, таке обладнання має бути встановлене ще в кількох сусідніх будинках. Ми поставили ваш будинок в чергу."
А взагалі по моїм знайом в нашій області ні в кого нема інтернету, бо ніде не ставлять ДБЖ. :( Є лише в приватних будинках, де люди самі про це подбали.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
А павербанк до роутера? Кабель? Чи напряму до комп’ютера?
Спробував всі, і ноут напряму, і роутер. Буду чекати, поки встановлять ще на будинки поруч, у КС якось послідовно все підключено, як нема світла в будинках поруч, то і інета нема.

Місто
Чернігів
Подскажите по ситуации- супруга была на лайфе. Пошла ф офис киевстара чтобы перейти на киевстар и подключить домашний интернет. Оформили.Сказали ждите смс. На следующий день звонит мастер по проведению интернета. Вторник,пришел подключил.В четверг говорит идите в офис обьединять номер и интренет. Вторник,среда,четверг интернет есть. Пошла в офис-там говорят ждите смс. Сегодня пятница-интернет не работает. Так и должно? У соседей есть интернет от киевстара....

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Подскажите по ситуации- супруга была на лайфе. Пошла ф офис киевстара чтобы перейти на киевстар и подключить домашний интернет. Оформили.Сказали ждите смс. На следующий день звонит мастер по проведению интернета. Вторник,пришел подключил.В четверг говорит идите в офис обьединять номер и интренет. Вторник,среда,четверг интернет есть. Пошла в офис-там говорят ждите смс. Сегодня пятница-интернет не работает. Так и должно? У соседей есть интернет от киевстара....
Об’єднати в тариф все разом?

Місто
Чернігів
Об’єднати в тариф все разом?
да. Просто не пойму- везде связь отключили-в лайфе,киевстаре, интернет не понятно(типа не оплачено еще) или сбой на линии......

Зверху