DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
Подивився я в щиток до комутаторів
У ящик, де стоїть комутатор КС, є вільний доступ у сторонніх осіб?
В коммутатор нет,в патчпанель - да)))))

спеціальні зрощувачи під krone, або вже хоча б скочлоки
ми точно зара про кс говоримо?
він до мене навіть без дробини прийшов, які зрощувачи.. Лазив по підʼїзду на моєму кухоному стільці
Якщо треба було б стіну сверлити, то напевно й дрель йому позичав
Да,такое же было.Попросил табуретку,мне не жалко)

Выбил себе в Харькове в пятиэтажке замену оборудования,месяц душил КС,кабель восьмижильный проложил техник сегодня.С горем пополам Гигабит за 50 гривен подключили,итого 150 за гигабитный Киевстар в месяц.Теперь вот жду когда их порт переключится на гигабитный линк.
Вопрос - у кого-то получалось выбить себе бесплатную внешнюю динамику?В чате отправляют статику за деньги подключать,за деньги не хочется,мне DDNS клиент не сложно на роутере запустить.

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
DarklingUA, раньше они давали бесплатно услугу Паблик динамик айпи.
Раньше и трава была зеленее)
Общался с 4 консультантами в чате - все как один твердят что нет услуги такой,только Статика за деньги сейчас
Думал доплатить за статику,сейчас то плачу 150 за гигабит,так она мне особо и не нужна,всегда прокинут тоннель с впс и доступ в локальную сеть я могу получить и так

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Можна підключити статичну ip
І за місяць відключити. Я так зробив і маю білу ip
За 2 роки помінялась лише 2 рази
Такое под хайд надо. И чтобы ещё кто-то проверил, глюков у кс много, но не все глюки идут за правило.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Наблюдается интересный глюк. Пропадает интернет, перезагружаешь роутер через веб морду, интернета нет.
Отключаешь роутер из розетки, через 5 сек включаешь снова и интернет работает.
Такие чудеса могут быть 2-3 раза в сутки, а могут быть и 1 раз в месяц.
P.s. роутер меняли. Ничего не изменилось.

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
Такое под хайд надо. И чтобы ещё кто-то проверил, глюков у кс много, но не все глюки идут за правило.
уже проверяю,статику подключил

DarklingUA, раньше они давали бесплатно услугу Паблик динамик айпи.
Раньше и трава была зеленее)
Общался с 4 консультантами в чате - все как один твердят что нет услуги такой,только Статика за деньги сейчас
Думал доплатить за статику,сейчас то плачу 150 за гигабит,так она мне особо и не нужна,всегда прокинут тоннель с впс и доступ в локальную сеть я могу получить и так
Можно поконкретнее?
Подключил статику,в конце месяца просто отключить и все?Мак нельзя менять?

Місто
Житомир
Подивився я в щиток до комутаторів
У ящик, де стоїть комутатор КС, є вільний доступ у сторонніх осіб?
Як вже сказали вище, напевно це називається "патч панель", де купа портів і кабелі тягнуться по квартирам, вона з вільним доступом, тобто будь хто по бажанні може прийти і повимикати інтернет сусідам

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
Включили гигабит.
Скорость,конечно,не такая как у Триолана но там и цена 390 гривен а тут 150.
Если кому интересно - деньги за Статику снимает в полном обьеме за месяц(если второй раз подключаешь,в первый раз пропорционально оставшимся дней в месяце) но если отключаешь ее то она отключается сразу.В чате КС "Рекомендуют использовать услугу до окончания оплаченного периода и потом отключать"

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Подивився я в щиток до комутаторів, які ж там порти стоять і на кожному як я бачу помітка 5е категорії, тобто всі підтримують гігабіт
По патч-панелі судити про порти в комутаторі таке собі заняття :)
Бачив ящики КС у відкритому вигляді, то там кабелі просто обжаті джеками, без патч-панелі.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Наблюдается интересный глюк. Пропадает интернет, перезагружаешь роутер через веб морду, интернета нет.
Отключаешь роутер из розетки, через 5 сек включаешь снова и интернет работает.
Такие чудеса могут быть 2-3 раза в сутки, а могут быть и 1 раз в месяц.
P.s. роутер меняли. Ничего не изменилось.
P.p.s
Роутер из розетки можно не выключать. Можно из роутера вытащить интернет кабель и через 5-10 секунд вставить обратно. Интернет начинает работать.

Місто
Житомир
Подивився я в щиток до комутаторів, які ж там порти стоять і на кожному як я бачу помітка 5е категорії, тобто всі підтримують гігабіт
По патч-панелі судити про порти в комутаторі таке собі заняття :)
Бачив ящики КС у відкритому вигляді, то там кабелі просто обжаті джеками, без патч-панелі.
Очевидно я переплутав одне з іншим😂 але суті це не міняє, гігабіту як не було так і немає вже місяць) кожного разу звоню в КС в мені кажуть що заявка перенеслась на +1 або 2 доби, на моє питання: "чому ніхто не сповіщає про затримки і чому я маю сам телефонувати за запитом такої інформації?" Мені відповідають, що " смски з інформуванням були відправлені, але чомусь не дійшли", дуже смішно, враховуючи те, що смски з рекламою від того ж КС доходять миттєво :)

Місто
Чернигов
кожного разу звоню в КС в мені кажуть що заявка перенеслась на +1 або 2 доби, на моє питання: "чому ніхто не сповіщає про затримки і чому я маю сам телефонувати за запитом такої інформації?
Тому що криворукі самі не знають коли налагодять свою систему. Мені теж двічі прийшла смс про продовження строку розгляду заявки, і вже два тижні тиша. Спитала у оператора, той каже, що строк виконання заявки не відображається😂

Місто
Black Rock
w0lart, ну якщо немає вільних гігабітних портів на комутаторах, то вам ще прийдеться довго чекати, бо поки вони встановлять додаткове обладнання, проведуть кабелі від комутаторів до патч-панелей може пройти ще не один місяць. Тут треба було одразу з підрядниками "порішати", щоб вони цей процес зі своєї сторони прискорили. А в патч-панелі ви пишите, що дивилися куди ви там підключені, в який порт ви там підключені? До нього (до порту) йде 8-жилка чи 4-жилка? І у системі МК у вас підключена послуга Гігабіту?

Місто
Житомир
w0lart, ну якщо немає вільних гігабітних портів на комутаторах, то вам ще прийдеться довго чекати, бо поки вони встановлять додаткове обладнання, проведуть кабелі від комутаторів до патч-панелей може пройти ще не один місяць. Тут треба було одразу з підрядниками "порішати", щоб вони цей процес зі своєї сторони прискорили. А в патч-панелі ви пишите, що дивилися куди ви там підключені, в який порт ви там підключені? До нього (до порту) йде 8-жилка чи 4-жилка? І у системі МК у вас підключена послуга Гігабіту?
В особистому кабінеті підключена суперсила гігабіт, як я бачив, то на два порти йде 8 жил (і вони вже зайняті), а на інші (де як раз і я) по 4, тобто гігабіту в мене не буде, доки вони не прокинуть нормальну 8 жилку від комутаторів до патч панелі

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
В особистому кабінеті підключена суперсила гігабіт, як я бачив, то на два порти йде 8 жил (і вони вже зайняті), а на інші (де як раз і я) по 4, тобто гігабіту в мене не буде, доки вони не прокинуть нормальну 8 жилку від комутаторів до патч панелі
Вызови техника на подключение в соседнюю квартиру/замену кабеля если КС не даст номер техника и обьясни ему что ты хочешь - за деньги думают прокинет от коммутатора до патчпанели.
Но вообще рекомендую брать изначально при подключении номера техников,очень помогает.

Місто
Житомир
Вызови техника на подключение в соседнюю квартиру/замену кабеля если КС не даст номер техника и обьясни ему что ты хочешь - за деньги думают прокинет от коммутатора до патчпанели.
Но вообще рекомендую брать изначально при подключении номера техников,очень помогает.
Та ну, це гоніво, якщо ще платити кошти поза касою, щоб люди свою роботу зробили, в мене по тарифу ця суперсила безкоштовна, тому я буду просто задовбувати їх дзвінками поки вони мій номер не запам'ятають

Зверху