Больше не как ??. У меня пакет все разом и на Ди Киевстар лежит 200 грн. Хотел вывести как то (Так - закрити договірМожно ли как то вывести деньги с домашнего интернета?
Больше не как ??. У меня пакет все разом и на Ди Киевстар лежит 200 грн. Хотел вывести как то (Так - закрити договірМожно ли как то вывести деньги с домашнего интернета?
Перевірив свою адресу, та ще одну, де є інтернт від Київстар. То пише що є, про роботу без світла ні слова. Тому можливо у Вас і є акумулятори.PFlesh, за моєю теж пише, що є, але ще менеше місяця назад не було акумуляторів. Тому не дуже вірю, що їх поставили.
Подтверждаю данный тезис, про работу без света тоже ни слова.Перевірив свою адресу, та ще одну, де є інтернт від Київстар. То пише що є, про роботу без світла ні слова. Тому можливо у Вас і є акумулятори.PFlesh, за моєю теж пише, що є, але ще менеше місяця назад не було акумуляторів. Тому не дуже вірю, що їх поставили.
Швидше за все їх ставлять де у будинку є багато абонентів саме Київстару.
Не говорили что нужно для этого?DarklingUA, в моем доме установили аккумуляторы на Интернет.
Теперь Киевстар работает от аккумуляторов, когда нет электричества.
На який час їх зазвичай вистачає?де присутні акумулятори
Подавав в січні. Перевірю, якщо будуть відключення. У мене для цього є роутер Mercusys MW301R (5v=0.6A), кабель треба USB-A - DC 3.5 мм. Ось про нього відгук на Розетці (не мій).Stiv, Тепер потрібно взяти під контроль і перевірити чи буде інет працювати без електрики чи ні, пам'ятаю, що ти подавав заявку ще на початку 2023, коли були часті відключення, в мене (р-н Гречан) ще не поставили, подавав заявку на акуми в лютому 2023, пише, що по моєму будинку лиш є підключення до інтернету.
А как подать заявку на установку аккумуляторов?Подавав в січні. Перевірю, якщо будуть відключення. У мене для цього є роутер Mercusys MW301R (5v=0.6A), кабель треба USB-A - DC 3.5 мм. Ось про нього відгук на Розетці (не мій).Stiv, Тепер потрібно взяти під контроль і перевірити чи буде інет працювати без електрики чи ні, пам'ятаю, що ти подавав заявку ще на початку 2023, коли були часті відключення, в мене (р-н Гречан) ще не поставили, подавав заявку на акуми в лютому 2023, пише, що по моєму будинку лиш є підключення до інтернету.
Ще так співпало, що зявилась інформація про акумулятор в КС, якраз тоді, коли X-City gpon в будинок завела
Да я бы с радостью, вот только в доме один Макснет по оптике с неприятными ценамиDarklingUA, пора на GPON переходить.
Макснет наче ж Ланет під локальною вивіскою.DarklingUA, хіба Тріолан не придбав Макснет?
Первый раз слышу@DarklingUA, хіба Тріолан не придбав Макснет?
Как и этоМакснет наче ж Ланет під локальною вивіскою.