Місто
запорожье
Телефон
poco x3pro

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Получаю сегодня смс.
Компанія розглянула Ваше звернення. Питання вирішено.

Звоню. Спрашиваю, расскажите, что же за вопрос вы решили?
Долго думали.... Потом сказали... Так мы это.. поставили в очередь ваш дом на замену оборудования.

Задаю вопрос. Так заявка была с февраля ещё оформлена и повторял я её каждый месяц.
Когда оборудование будет заменено?

Ответ. Ну мы этого не знаем. Но мы же в очередь на замену ваш дом поставили.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
PFlesh, за моєю теж пише, що є, але ще менеше місяця назад не було акумуляторів. Тому не дуже вірю, що їх поставили.

Вкладення

• к.png
    к.png
    20.8 КБ · Перегляди: 46

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
PFlesh, за моєю теж пише, що є, але ще менеше місяця назад не було акумуляторів. Тому не дуже вірю, що їх поставили.
Перевірив свою адресу, та ще одну, де є інтернт від Київстар. То пише що є, про роботу без світла ні слова. Тому можливо у Вас і є акумулятори.
Швидше за все їх ставлять де у будинку є багато абонентів саме Київстару.

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
Перевірив свою адресу, та ще одну, де є інтернт від Київстар. То пише що є, про роботу без світла ні слова. Тому можливо у Вас і є акумулятори.
Швидше за все їх ставлять де у будинку є багато абонентів саме Київстару.
Подтверждаю данный тезис, про работу без света тоже ни слова.
На 460 оператор толком ничего не может сказать про алгоритм установки аккумуляторов.

Місто
Хмельницький
Stiv, Тепер потрібно взяти під контроль і перевірити чи буде інет працювати без електрики чи ні, пам'ятаю, що ти подавав заявку ще на початку 2023, коли були часті відключення, в мене (р-н Гречан) ще не поставили, подавав заявку на акуми в лютому 2023, пише, що по моєму будинку лиш є підключення до інтернету.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
DarklingUA, в моем доме установили аккумуляторы на Интернет.

Теперь Киевстар работает от аккумуляторов, когда нет электричества.

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
Місто
Київ
Воно на всіх адресах так пише, де є покриття. Перевірив більше 10ка адрес старої забудови в різних районах Києва.
Дуже схоже на звичайний маркетинг.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Evgenii, якщо не помиляюсь, то годин на 40 десь писали

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Stiv, Тепер потрібно взяти під контроль і перевірити чи буде інет працювати без електрики чи ні, пам'ятаю, що ти подавав заявку ще на початку 2023, коли були часті відключення, в мене (р-н Гречан) ще не поставили, подавав заявку на акуми в лютому 2023, пише, що по моєму будинку лиш є підключення до інтернету.
Подавав в січні. Перевірю, якщо будуть відключення. У мене для цього є роутер Mercusys MW301R (5v=0.6A), кабель треба USB-A - DC 3.5 мм. Ось про нього відгук на Розетці (не мій).
Ще так співпало, що зявилась інформація про акумулятор в КС, якраз тоді, коли X-City gpon в будинок завела :)

Вкладення

• 3.png
    3.png
    379.3 КБ · Перегляди: 80

DarklingUA

Я малэнькый гвынтык
Місто
Харкiв
Подавав в січні. Перевірю, якщо будуть відключення. У мене для цього є роутер Mercusys MW301R (5v=0.6A), кабель треба USB-A - DC 3.5 мм. Ось про нього відгук на Розетці (не мій).
Ще так співпало, що зявилась інформація про акумулятор в КС, якраз тоді, коли X-City gpon в будинок завела :)
А как подать заявку на установку аккумуляторов?
upd
написал в чат, буду ждать
замену оборудования, что бы появился гигабит, ждал полтора месяца, теперь вот интересно через сколько поставят аккумуляторы
1691242837735.png

Останнє редагування:
Зверху