Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
В мене в будинку нарешті проведено модернізацію мережі інтернету від Київстар - встановлено LiFePO4 та блок живлення до нього. А це не 18 хвилин, як було з офісним UPS, а 6 годин роботи при повному заряді.
Сьогодні закінчують монтування GPON мережі. Можно замовляти підключення.))
Я так зрозумів, що в будинку залишають езернет і додатково буде можливість оптику в квартиру завести? Тобто два види підключення?

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
В мене в будинку нарешті проведено модернізацію мережі інтернету від Київстар - встановлено LiFePO4 та блок живлення до нього. А це не 18 хвилин, як було з офісним UPS, а 6 годин роботи при повному заряді.
Я так зрозумів, що в будинку залишають езернет і додатково буде можливість оптику в квартиру завести? Тобто два види підключення?
саме так...

Київ, Виноградар

Місто
Kyiv
перебільшена роль оптиці - в домашніх умовах експлуатація дуже обережна . Будь-який мідний кабель можна перегібати , навіть якщо перебити мідь - зкрутити та запаяти і далі можна юзати інет . Про оптику без зварювальника ніяк .

Місто
Львів
перебільшена роль оптиці - в домашніх умовах експлуатація дуже обережна . Будь-який мідний кабель можна перегібати , навіть якщо перебити мідь - зкрутити та запаяти і далі можна юзати інет . Про оптику без зварювальника ніяк .
Якщо не керуватися миттєвими хотілками, то оптику люди заводять під час ремонту: оптокабель ховається в штробу, медіаконвертер ховається в нішу (під підвісну стелю, навісний бокс) і такий варіант жодної обережності не потребує.

Місто
Kyiv
Якщо не керуватися миттєвими хотілками, то оптику люди заводять під час ремонту: оптокабель ховається в штробу, медіаконвертер ховається в нішу (під підвісну стелю, навісний бокс) і такий варіант жодної обережності не потребує.
Поясніть для всіх чим відрізняється 1 ГБ по оптиці від 1 ГБ по мідному кабелі? Якщо різниці немає то не треба писати дурниць.
Post automatically merged:

Maxno, а навіщо оптику розводити по оселі?
Оптика тільки повинна зайти, а далі вже міддю, котру сгибай та паяй.
Це треба пояснювати абонентам які не хочуть в різних місцях розташовувати роутер,ону та мініупс

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 Pro
Сьогодні коло роботи було багато монтажників(більшість пенсіонерів), тягнули якусь лінію. Запитав, що тягнуть : Тягнемо інтернет Київстар в місто. Я думав, що Київстар уже не зайде у Вінницю. Буду чекати, коли буде можливість підключитись

Місто
Запорожье
Evgenii, а пинг и скорость то причём к жпон?
Post automatically merged:

krebs83, это может просто для бс транспорт) хотя сделать жпон с 0 тоже хороший был бы вариант

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 Pro
Shinime, ні, сказали що інтернет для бізнес-абонентів і звичайних користувачів

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Сьогодні коло роботи було багато монтажників(більшість пенсіонерів), тягнули якусь лінію. Запитав, що тягнуть : Тягнемо інтернет Київстар в місто. Я думав, що Київстар уже не зайде у Вінницю. Буду чекати, коли буде можливість підключитись
Ще осінню вони додали Вінницю з можливістю підключенням до GPON.

Вкладення

• 1.png
    1.png
    57.4 КБ · Перегляди: 45
Місто
Kyiv
Shinime, ні, сказали що інтернет для бізнес-абонентів і звичайних користувачів

Так це підрядник тягне,хіба їм не все одно що сказати звичайним мешканцям) знайшли надійне джерело перед під'їздом

Місто
Львів
Поясніть для всіх чим відрізняється 1 ГБ по оптиці від 1 ГБ по мідному кабелі? Якщо різниці немає то не треба писати дурниць.
Я вам більше скажу, користуюсь мінімальним тарифом у провайдера GPON 100 мегабіт. Поясніть, навіщо мені гігабіт і чому нормальний кабель-менеджмент це дурниці?

Місто
Kyiv
Я вам більше скажу, користуюсь мінімальним тарифом у провайдера GPON 100 мегабіт. Поясніть, навіщо мені гігабіт і чому нормальний кабель-менеджмент це дурниці?
Інакше,чим 100мбіт краще або гірше по мідному кабелю? Оптика це як айфон для студента

Місто
Kyiv
Оптика це як айфон для студента
Тобто додатковий енергозалежний пристрій в будинку/під'їзді - це круто?
Наприклад Київстар міняв дбж , за останні два місяці я не відчув перевагу від оптики . Весь час є інтернет. Будемо вважати що пощастило.

Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
Оптика це як айфон для студента
Тобто додатковий енергозалежний пристрій в будинку/під'їзді - це круто?
Наприклад Київстар міняв дбж , за останні два місяці я не відчув перевагу від оптики . Весь час є інтернет. Будемо вважати що пощастило.
Вважайте що так.
Добитись модернізації обладнання не можу, нічого не хочуть робити (

Зверху