Місто
Львів
У мене якраз сьогодні зранку на динаміці на четвертий день відвалився olx і перестало заходити в додаток монобанку.
Перевірив IP на https://check.spamhaus.org/ , видало:
This IP is listed on the Policy Blocklist (PBL)

Пересмикнув МАК роутера, зовнішній IP змінився, olx з монобанком запрацювали, натомість спамхаус на нову адресу реагує так само, Policy Blocklist (PBL)

Останнє редагування:

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
И вас по стабильности киевстар домашний интернет устроил?
Знаю, что в разных районах и даже домах их интернет работает по разному. Но меня пока устраивает.
ну паровоз у меня так на районе построил ещё билайн потом немного киевстаре переделал, 1 подъезд на чердаке оборудование а так по сути у меня свет будет соседнем не будет света интернета не будет, выход тока оптика хотя если обрыв оптики то также лажа.

Місто
Львів
вас по стабильности киевстар домашний интернет устроил? даже оптики не захотелось?
Так це і є оптика, тільки FTTB. Я півтори роки на ДІ, 100мбіт завжди стабільні.
Один раз за той час згоріла їхня коробка на стриху, днів 5 відновлювали. Подав заявку на компенсацію - повернули кошти на рахунок по тарифу за тиждень.

Другий раз години на чотири пропало, задзвонив у підтримку, переключили не технаря, той сказав що "наплутали щось з IP адресою" і відразу запрацювало.
На компенсацію того разу подавати не став, але ще під тиждень по тому двічі на день телефонували з підтримки і слали смс що "такого-то майстер прийде, очікуйте".

Місто
Львів
че не гиг скорость?
Так потреби такої нема. Все IPTV до 4К, що дивлюся, не більше 22 mbps займає, купи юзерів в хаті, щоб щось паралельно тягнули, теж нема, 99% трафіку одноосібно споживаю.
То навіщо мені за те, що і так не задіюю, зайві 70 грн/міс переплачувати?

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
че не гиг скорость?
Так потреби такої нема. Все IPTV до 4К, що дивлюся, не більше 22 mbps займає, купи юзерів в хаті, щоб щось паралельно тягнули, теж нема.
То навіщо мені за те, що і так не задіюю, зайві 70 грн/міс переплачувати?
Значит не геймер)

Місто
Запорожье
Hanter, в Запорожье он лучший на Варшаву 20-21мс, а Львовские игроки там же имеют пинг 5-8мс, это топ. И скорости в гиговых тарифах ближе к номиналу чем у той же Веги например.
И все это потому что магистрали свои и в них хорошо вложили денег. Ну и в тот злополучный вечер выхода Сталкер 2 кс один из не многих кто не просто не упал, а запросто перевалил весь трафик, когда у других каналы помирали, я так и играл с пингом 21мс и скорость была полная.
Именно потому если не брать в счёт отключения света то фттб кс это топ зп свою цену, если сетка в доме не из палок и листьев.

Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
Hanter, в Запорожье он лучший на Варшаву 20-21мс, а Львовские игроки там же имеют пинг 5-8мс, это топ. И скорости в гиговых тарифах ближе к номиналу чем у той же Веги например.
И все это потому что магистрали свои и в них хорошо вложили денег. Ну и в тот злополучный вечер выхода Сталкер 2 кс один из не многих кто не просто не упал, а запросто перевалил весь трафик, когда у других каналы помирали, я так и играл с пингом 21мс и скорость была полная.
Именно потому если не брать в счёт отключения света то фттб кс это топ зп свою цену, если сетка в доме не из палок и листьев.
Я теж колись боготворив "Сині сосиски", але є краще:
Screenshot 2025-03-26 105616.jpg

Від КС такого навіть з попутним вітром не бачив )
ПС. Тариф 100 Mbit/s

Зверху