Місто
Ukr
vtanke, і ви за цей час не відключилися від нього? Оце витримка)

Місто
Одесса
vtanke, і ви за цей час не відключилися від нього? Оце витримка)
Звонили, что мастер пришел, чи хотел прийти, я сказал, что мне их услуги не нужны, подал заявку другому провайдеру, в пятницу подключат. Та ну, 2 недели ждать ремонт це занадто долго. Видать у киевстара из-за могилизации совсем всё плохо с кадрами.

Місто
Чернигов
всё плохо с кадрами.
Не те слово. Родичі хотіли провести їх гігабітний. Прийшли, проклали кабель, а підключити не змогли. Ходив якійсь дідусь два дні, потім створювали заявку-без змін. Почекали тиждень і підключились до місцевого провайдера.

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Тем временем пошли третьи сутки как у кс отвалилось полмикрорайна в городе (бабурка), а вместо ремонта компания продолжает вступать в половую связь с волом и кормить обещаниями.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Тем временем пошли третьи сутки как у кс отвалилось полмикрорайна в городе (бабурка), а вместо ремонта компания продолжает вступать в половую связь с волом и кормить обещаниями.

Місто
Запорожье
Хз, дома работает на Космосе.
Безлимку на телефоны просите, мне давали без проблем, я раздавал на ноут и тв, разницы и не замечал

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Безлимку на телефоны просите, мне давали без проблем, я раздавал на ноут и тв, разницы и не замечал

Місто
Запорожье
Телефон
Neffos C9a
На Кичкасе тоже много домов со вчерашнего утра без Интернета

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Мені нарешті встановили ДБЖ в будинку. Смс, що в будинку встановили ДБЖ не приходило, тільки смс, що плануються роботи в будинку і можлива відсутність інтернету.

Місто
Запорожье
Ди на Космосе все ещё работает, чудеса )

Вкладення

• Screenshot_20250417_180613_Speedtest.jpg
    Screenshot_20250417_180613_Speedtest.jpg
    126.6 КБ · Перегляди: 59

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Мені нарешті встановили ДБЖ в будинку. Смс, що в будинку встановили ДБЖ не приходило, тільки смс, що плануються роботи в будинку і можлива відсутність інтернету.
Мне никак не пришла смс о появление ИБП тока раз была что нужно было перепривязать порт в начале месяца.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
У всех кто подавал заявку на ДБЖ поставили их на дом?
Не знаю хто в нас подавав заявку, но голова ОСББ сказав що прийде Київстар встановлювати, і в його теж немає інформації хто це все ініціював.

Місто
Львів
ДБЖ поставили их на дом?
А що саме вони ставлять в будинках? Ліферне щось, чи звичайні кислотники, що за пару тижнів планових відключень поздихають?
Встановлюємо джерела безперебійного живлення
Ми продовжуємо модернізувати всю мережу Домашнього Інтернету по Україні, встановлюємо нові акумулятори LiFePO4, які тримають заряд до 8-12 годин під час відключення світла. Наразі вже понад 600 тис. користувачів мають доступ до інтернету, забезпеченого резервним живленням

• Haha
Реакції: MrRC
Зверху