Місто
Луцьк
Трішки завтикав і на 1 число на рахунку була менша сума, ніж потрібна по тарифу, відповідно абонка не знялася, інету немає. Докинув недостачу, але Київстар вже другий день не хоче брати мої гроші. Можливо хто підкаже, як можна примусово активувати знаття абонплати? :)
Поки ж довелося активувати послугу "тиждень довіри", щоб зовсім не залишитись без інету.

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Трішки завтикав і на 1 число на рахунку була менша сума, ніж потрібна по тарифу, відповідно абонка не знялася, інету немає. Докинув
Жодних знижок за номером нема? Сам також у цьому місяці забув вчасно сплатити, моя абонка зі знижкою - 225грн., повна - 300. Закинув 225 - гроші не зняло, добив до 300 - зняло рівно 225, всі послуги запрацювали.

Місто
Луцьк
Don_Andrey, Ні, без знижок на номері. Але заради експерименту закинув ще 10 грн. і таки спрацювало, знало абонку і залишило ту 10ку =)

Місто
Житомир
Подскажите, до появления тарифа Нагода какой ценник был за 100мб без всяких разом? Хочется понять чего ожидать когда закончиться "аттракцион невиданной щедрости".

Місто
Запорожье
Белка, пока все рассуждают сколько оно будет, я как подключил данный тариф ( ещё с другим названием) в январе 2024 так и пользуюсь. Почему бы не подключить без гаданий? Шо буде то буде. Не понравилось, платить перестали и все.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Подскажите, до появления тарифа Нагода какой ценник был за 100мб без всяких разом? Хочется понять чего ожидать когда закончиться "аттракцион невиданной щедрости".
Подивись архівні тарифи

Kovalevgen

Заблокований
Місто
Харків
Был тариф "Домашній Базовий 2024" - 100грн/міс
У тарифі: Домашній Інтернет та Київстар ТБ.

Місто
Хмельницький
KolSer, У мене було щось подібне. Просрочив оплату. Запдатив після 12-ої. Не пам'ятаю вже, чи знялася там абонка, але Домашній Інтернет ніяк знову не вмикався. Допомогло відкриття сесії мобільного Інтернету. Тоді одразу ж з'явився і Домашній. Тариф "Все разом".

Отже! Абонку краще не просрочувати. Бо потім важко буде відновлювати ДІКС.

Місто
Харків
Был тариф "Домашній Базовий 2024" - 100грн/міс
У тарифі: Домашній Інтернет та Київстар ТБ.
Почему был? Он у меня сейчас и есть (Домашний Базовый 2024 за 100 грн), недавно даже дали скидку что он на полгода 25грн/мес, чисто когда забыл вовремя пополнить) Наверное думали что бежать от них собираюсь.

Місто
Ужгород
Белка,
У 2023 році була теж акція, на тариф Домашній Базовий, за 100 грн.
Через деякий час його перейменували на Домашній Базовий 2024
На дворі 2025 рік, тариф і надалі - 100 грн.

Зверху