А де таке пишуть?Тепер пишуть, що до 18-го липня!
А де таке пишуть?Тепер пишуть, що до 18-го липня!
В мобільному додатку.А де таке пишуть?Тепер пишуть, що до 18-го липня!
У мене у Львові теж зник ДІ КС вчора о 14:30 але не бачу в "Мій Київстар" жодної згадки про це. Натомість автомат на гарячій лінії відповідає що інтернету немає, також живий оператор каже що до 12 липня мають направити.В мобільному додатку.
У меня тоже официально обещают до 12, но так надолго пока не отключали. 30 минут самое долгое отключение было.Зараз до 12 годин на витій парі обіцяють.Просто гигабитный свич, но они впринципе сейчас все уже с АКБ ставятся сразу, так что учитывая стоимость тарифа, даже 3-4 часа автомной работы будует неплохой альтернативой пону.
Ми продовжуємо модернізувати мережу Домашнього Інтернету, встановлюємо нові акумулятори, які тримають заряд до 12 годин під час відключення світла. Вже понад 1 млн користувачів та 95% всієї мережі мають доступ до інтернету, забезпеченого резервним живленням.
було колись таке, лікувалось вимкненням роутера на 5-10 хвилинз київстарівським портом у будинку
Я пішов з Київстара до іншого провайдера.
Такі незручності були нечастими, десь раз в 2-3 місяці, тому не сильно турбувало.
Враження, наче "залипає" порт.
Лікування просте - вимкнути роутер на 5-10 хвилин, потім знов подати на нього живлення і все починало працювати.
что-то с питанием коммутатора похоже, надо пробовать делать заявку.Сьогдні зник домашній інтернет КС (вита пара, гігабіт). На роутері взагалі перестав світитися індикатор WAN (ні зелений, ні червоний - ніяк не світився).
Запустив перевірку через додаток "Мій Київстар". Сказало, що з кабелем все норм. На етапі "відключіть роутер з розетки на 10-20 секунд і включіть знову" - написало, що з моїм обладнанням теж все добре, і коли натиснув "Продовжити" (щоб перевірило порт) - з'явилась індикація зеленим, і інтернет запрацював.
Потім вирішив на всяк зробити ребут роутера через веб-інтерфейс, і після ребута знову все зникло. А після тих самих кроків через Мій Київстар ("витягніть кабель з WAN порта в роутері", "вимкніть роутер з розетки") - знову запрацювало. Зараз не знаю, чи надовго.
Можливо, у когось теж таке було? На що це схоже? Проблеми з роутером, з київстарівським портом у будинку, чи щось більш загальне на боці КС?
Для начала попробуйте другой роутер или включите кабель в комп/ноут, если проблема осталась, то замените конектор (если есть возможность), если не помогло делайте заявку на вызов мастера.Сьогдні зник домашній інтернет КС (вита пара, гігабіт). На роутері взагалі перестав світитися індикатор WAN (ні зелений, ні червоний - ніяк не світився).
Запустив перевірку через додаток "Мій Київстар". Сказало, що з кабелем все норм. На етапі "відключіть роутер з розетки на 10-20 секунд і включіть знову" - написало, що з моїм обладнанням теж все добре, і коли натиснув "Продовжити" (щоб перевірило порт) - з'явилась індикація зеленим, і інтернет запрацював.
Потім вирішив на всяк зробити ребут роутера через веб-інтерфейс, і після ребута знову все зникло. А після тих самих кроків через Мій Київстар ("витягніть кабель з WAN порта в роутері", "вимкніть роутер з розетки") - знову запрацювало. Зараз не знаю, чи надовго.
Можливо, у когось теж таке було? На що це схоже? Проблеми з роутером, з київстарівським портом у будинку, чи щось більш загальне на боці КС?
Спитав у чаті, термін дії коректний, 31/07, не збільшили)Как отключить и проверить состояние акционной услуги Гигабит на ТП Нагода? По условиям тарифа вроде за 3 дня до окончания срока акционного Гигабита должна прийти СМС с подсказками управления , ну а вдруг...?
Я в курсі, але мої по 50 сплинули ще в квітні, бо підключався в листопаді 2024-го.первые 6 месяцев берут по 50 грн.\месяц
Ситуація повторилась, інтернет відсутній вже дві доби, коли полагодять вони не знають, так що статус першого провайдера з кінця дностар підтвердив.Виходить що перший з кінця, не пригадую жодного випадку у інших провайдерів щоб інтернет був відсутній більше доби, а тут цілих 5. І так я вже давно тримаю 2 провайдери скрізь, в своїй квартирі, квартирі мами, та на дачі, скрізь 2 провайдери, у всіх випадках призупиняю один з і сплачую у випадку аварій основного, у Київстара лише одна суттєва перевага, це ціна в тарифах все разом.Взагалі немає такого провайдера (остання миля), який ніколи не ламається і працює без перебоїв (магістральні не в рахунок)
Хочете знизити ризики відсутності інтернету, підключайте 2-го, 3-го, провайдера і резервуйте канал, власне і цінник зростає.
Київстар на сьогоднішній день за якістю поки що на 1-му місці.
Вам просто не щастить) В 90% інших абонентів Домашнього інтернету Київстар все добре.Ситуація повторилась, інтернет відсутній вже дві доби, коли полагодять вони не знають, так що статус першого провайдера з кінця дностар підтвердив.