Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Місто
Харків
може приберіть ваш ОР?)
Зараз любий зможе по підключати різних послуг, типу "Резерв", "Пауза", "Роутер" і тд... Навіщо на всю аудиторію писати свій ОР, я в шоці)))))
Щоб керувати особовим рахунком потрібен телефон, до якого прив'язаний ОР, або код доступу (пароль).

Місто
kyiv
то ВСЕ РАЗОМ наче
У "ВСЕ РАЗОМ" номер телефону. Наприклад, в родичів "ВСЕ РАЗОМ", в них наче немає ОР, усе по номеру телефону проходить.
ОР є, хоча б для авторизації на КС ТБ.
Поповнення так лише по номеру телефона.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Щоб керувати особовим рахунком потрібен телефон, до якого прив'язаний ОР, або код доступу (пароль).
Не пишіть того чого не знаєте. Зателефонуйте з любого номеру Київстар на 460, або з інших номерів 0800300460, введіть ОР, і будете шоковані, там не потрібен номер який прив'язаний до ОР. Там можна любу послугу підключити і навіть змінити адресу.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
У "ВСЕ РАЗОМ" номер телефону. Наприклад, в родичів "ВСЕ РАЗОМ", в них наче немає ОР, усе по номеру телефону проходить.
Якщо якийсь із тарифів "Все разом" (з домашнім інтернетом від Київстару) передоплата, то Особистого Рахунку може не бути.
Якщо якийсь тариф "Все разом" контракт (із домашнім інтернетом), то Особистий Рахунок є обов'язково.
Я так гадаю.
Хоча, коли у мене був тариф з домашнім інтернетом передоплата, а оформляв його в магазині, то ОР був.
Якщо оформити тариф передоплати Все разом на сайті Київстар, а не в магазині, то маю сумнів, що буде ОР.

Останнє редагування:
Місто
Харків
Не пишіть того чого не знаєте. Зателефонуйте з любого номеру Київстар на 460, або з інших номерів 0800300460, введіть ОР, і будете шоковані, там не потрібен номер який прив'язаний до ОР. Там можна любу послугу підключити і навіть змінити адресу.
Не буду сперечатися, не перевіряв. Але якщо все так просто, то можна нашкодити невідомій людині, ввівши любий номер ОР який прийде у голову.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Не буду сперечатися, не перевіряв. Але якщо все так просто, то можна нашкодити невідомій людині, ввівши любий номер ОР який прийде у голову.
Стосовно зміни адреси я ще не знаю достовірно. Але стосовно підключення послуг типу "Резерв" і інших послуг, підключити можна. Можна дізнатися ще залишок на рахунку, і чи проплачений інтернет, який тариф підключений і тд.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Ще була прикольна ситуація в 2017р. В Рівному орендував квартиру. І там був в мене кабель ДІКС, якщо його підключити вилазила сторінка активації (просило ввести ОР). Я знав ОР свого приятеля з іншого міста. Коли я ввів ОР свого приятеля, інтернет запрацював в мене, у приятеля інтернет відключився і пропонувало ввести ОР. Так я користувався 2 дні інтернетом свого приятеля який проживав взагалі в іншому місті, потім приятель заново собі активував інтернет. Ось така була цікава ситуація з ДІКС.

Місто
Харків
http:/st.kyivstar.net
пройдя по ссылке, в адресной строке, USER_NAME= будет указан О/Р
Ну это нормально, я захожу на страницу входа в свой личный кабинет и вижу в адресной строке свой лицевой счёт. Для входа мне приходит код на телефон, привязанный к лицевому счёту.

Місто
Харків
Ооо, хтось пароль вже намається відновити🤣🤣🤣🤣
Post automatically merged:

В посте который ещё от 14:35 надо убрать, там я уже не могу)

Місто
Харків
Навіщо той пароль? Там можна через номер 460 керувати ОР.
Ну хтось намагається відновити вже, і я ж не можу прибрати в повідомленні де мене процитували

• Haha
Реакції: Evan
Місто
Харків
Навіщо той пароль? Там можна через номер 460 керувати ОР.
Я перевірив Ваш варіант, зайшовши на номер 460 з номера не прив'язаного до ОР. Так я можу ввести номер ОР і зайти в меню, прослухати інформаційні та рекламні повідомлення. Але коли наприклад вибираю виконати постановку на паузу, чую:-"Ваш номер телефону не зареєстрований за даним ОР" і відсилають у додаток Мій Київстар.

• Haha
Реакції: Evan

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Я перевірив Ваш варіант, зайшовши на номер 460 з номера не прив'язаного до ОР. Так я можу ввести номер ОР і зайти в меню, прослухати інформаційні та рекламні повідомлення. Але коли наприклад вибираю виконати постановку на паузу, чую:-"Ваш номер телефону не зареєстрований за даним ОР" і відсилають у додаток Мій Київстар.
Я у жовтні місяці минулого року, підключав послугу "Резерв" з не контактного номеру, то послуга підключилася. Можливо вже і щось змінили, спробуйте заради цікавості спробувати підключити резерв.

Зверху