DarklingUA, есть ли новости?
Так я ж написал на прошлой странице все)DarklingUA, есть ли новости?
у Херсоні в свій час по езернету так само воля надавала білий айпішник, як зараз пам'ятаю 93.79.20х.ххКоли все працювало, отримував адресу - 93.73.XXX.XX
Только что зашел на сайт - все ок, чат как обычно в углу экранаЦе у всіх пропала можливість зєднання з живим оператором,через якісь роботи?
маю на увазі в телефонному режимі, ці що в чаті нічого толкового не знають )) Самі відправляють "зателефонувати в колл-центр"Только что зашел на сайт - все ок, чат как обычно в углу экранаЦе у всіх пропала можливість зєднання з живим оператором,через якісь роботи?
Нет, разрыв договора только после идентификации шо вы это вы. У меня паспорт из дия проконал. Часто после решения отключиться предлагают скидку, у меня было 230грн подняли до 345грн, потом предложили платить 300грн - без иптв, я отключился.хто знає, чи є можливість розриву угоди без походу в сервісцентр?
а якже згідно з пункту '10.6. Замовлення Абонентом нових Послуг, Тарифних планів, оновлення даних, вказаних при Реєстрації, заявки на зміну Тарифних планів, Призупинення надання Послуг, відновлення надання Послуг та відмови від надання Послуг відбувається через Особистий кабінет або, при відсутності такої можливості, запитом на електронну адресу Служби продажів Дата-центру з Контактної електронної адреси Абонента.' https://dc.volia.com/page/legal-rulesНет, разрыв договора только после идентификации шо вы это вы. У меня паспорт из дия проконал. Часто после решения отключится предлагают скидку, у меня было 230грн подняли до 345грн, потом предложили платить 300грн - без иптв, я отключился.хто знає, чи є можливість розриву угоди без походу в сервісцентр?
Звонок оператору. Образец заявления скинут на эл.почту,и потом фото заявления от руки к ним на почту.хто знає, чи є можливість розриву угоди без походу в сервісцентр?
Это надо трактовать так - через личный кабинет можно все кроме разрыва договора.а якже згідно з пункту '10.6. Замовлення Абонентом нових Послуг, Тарифних планів, оновлення даних, вказаних при Реєстрації, заявки на зміну Тарифних планів, Призупинення надання Послуг, відновлення надання Послуг та відмови від надання Послуг відбувається через Особистий кабінет або, при відсутності такої можливості, запитом на електронну адресу Служби продажів Дата-центру з Контактної електронної адреси Абонента.' https://dc.volia.com/page/legal-rulesНет, разрыв договора только после идентификации шо вы это вы. У меня паспорт из дия проконал. Часто после решения отключится предлагают скидку, у меня было 230грн подняли до 345грн, потом предложили платить 300грн - без иптв, я отключился.хто знає, чи є можливість розриву угоди без походу в сервісцентр?
в особистому кабінеті не знайшов таке, з котами вживу побалакати(не переписка, ті що в чаті лише завченим "залишіть контакти, та наш менеджор з вами звяжеться") не має можливості, бо щось "покращують".
так нема "дзвінка оператору", в меню робобаба так і каже.Звонок оператору. Образец заявления скинут на эл.почту,и потом фото заявления от руки к ним на почту.хто знає, чи є можливість розриву угоди без походу в сервісцентр?
Однажды у меня забирал приставку ТВ мастер, за дополнительную плату 10 грн. 2020 год. И заявление я у него подписал.
По телефону изначально будут отказывать в удаленном разрыве договора. Я аргументировал, если не хотите удаленно, не отдам приставку. В последний раз, в 2022 году, через заявление особо не упирались
За цей папірчик , чув, бо потім щей борги можуть пришити....Это надо трактовать так - через личный кабинет можно все кроме разрыва договора.а якже згідно з пункту '10.6. Замовлення Абонентом нових Послуг, Тарифних планів, оновлення даних, вказаних при Реєстрації, заявки на зміну Тарифних планів, Призупинення надання Послуг, відновлення надання Послуг та відмови від надання Послуг відбувається через Особистий кабінет або, при відсутності такої можливості, запитом на електронну адресу Служби продажів Дата-центру з Контактної електронної адреси Абонента.' https://dc.volia.com/page/legal-rulesНет, разрыв договора только после идентификации шо вы это вы. У меня паспорт из дия проконал. Часто после решения отключится предлагают скидку, у меня было 230грн подняли до 345грн, потом предложили платить 300грн - без иптв, я отключился.хто знає, чи є можливість розриву угоди без походу в сервісцентр?
в особистому кабінеті не знайшов таке, з котами вживу побалакати(не переписка, ті що в чаті лише завченим "залишіть контакти, та наш менеджор з вами звяжеться") не має можливості, бо щось "покращують".. И да вам после расторжения договора должны дать бумагу что у вас все отключено и задолженности у вас нет.
так ,робобаба каже , соррян, ми працюємо над покращенням, тому звязку з коллцентром нема...В каком смысле нет звонка оператору? В меню звонка нет выхода на оператора?
Инструкция как выйти в меню на оператора живого
![]()
шоно, теж пройшов дзвінокСтранно. У меня музыка играет. Через минуту буквально оператор трубку взял. Вот только что попробовал по 22#2210