vlad_g
Старший ухилянт
Для любой слаботочки. Витуху тоже ими соединяют. Всё лучше, чем скрутки )Взагалі ці зєднувачі для телефонного кабелю
Для любой слаботочки. Витуху тоже ими соединяют. Всё лучше, чем скрутки )Взагалі ці зєднувачі для телефонного кабелю
Там вказано від 0,4 до 0,7 мм для з'єднання. Інтернет кабель 0,51 і я погоджуюся що спайка дає менший опір в місті монтажуДля любой слаботочки. Витуху тоже ими соединяют. Всё лучше, чем скрутки )Взагалі ці зєднувачі для телефонного кабелю
Я цю технологію освоїв в 1996:році. Для телефонних ліній гідне ,проте зараз мідні кабелі демонтують. Для швидкісного інтернету краще замінити,на невеликих відстанях і швидкість до 100 Мб можна залишити цей лайфхак зі скотчлокамиMaxno, не то что бы спайка, там обжимка, и гелевый наполнитель препятствует окислению контактов
Краще, замінити однією довжиною.Maxno, мені КС гігабіт провів в квартиру. З 10 на 3 поверх завів суцільний кабель біметал, а в квартирі з'єднав з моїм кабелем такими скотчлоками. Швидкість стабільна 900 Мбіт/с +.
В приміщенні це краще ніж, як Воля у мене в під'їзді робить, просто скрутила і навіть не ізолює їх. Як хтось з сусідів проводить собі інтернет і веде кабель, то хто на Воля, то у них пропадає інтернет.
У меня фринет с трёх кусков сложил и взял как новое подключение а киевстар два раза тянул сразу, сначала 2 пари с скруткой(не скотчлоки) и потом перетянул на 4 пары грубый бимитал в квартиру целиком даже согнуть не могу оно обратно как и было повторяет.мені КС гігабіт провів в квартиру. З 10 на 3 поверх завів суцільний кабель біметал, а в квартирі з'єднав з моїм кабелем такими скотчлоками. Швидкість стабільна 900 Мбіт/с +.
В приміщенні це краще ніж, як Воля у мене в під'їзді робить, просто скрутила і навіть не ізолює їх. Як хтось з сусідів проводить собі інтернет і веде кабель, то хто на Воля, то у них пропадає інтернет.
У мене лапша. УтК. Є стабільним 1 Мб. Немає живлення, Інтер єУ меня фринет с трёх кусков сложил и взял как новое подключение а киевстар два раза тянул сразу, сначала 2 пари с скруткой(не скотчлоки) и потом перетянул на 4 пары грубый бимитал в квартиру целиком даже согнуть не могу оно обратно как и было повторяет.мені КС гігабіт провів в квартиру. З 10 на 3 поверх завів суцільний кабель біметал, а в квартирі з'єднав з моїм кабелем такими скотчлоками. Швидкість стабільна 900 Мбіт/с +.
Даже не знаю, дружище, порадоваться или посочувствовать... Для 1996 года было бы крутоУ мене лапша. УтК. Є стабільним 1 Мб. Немає живлення, Інтер є
У нас немає АТС ,вже активна шафа, кабелю від шафи в будинок всього 1 колодязь. Будинок ОСББ. Так що крадіжка тільки якщо співробітник Укртелеком сам наважитьсяДаже не знаю, дружище, порадоваться или посочувствовать...У мене лапша. УтК. Є стабільним 1 Мб. Немає живлення, Інтер є
То интернет есть, пока на уктрелекомовской атс аккумуляторы не сядут...Или в колодце медные провода не вырежут...
з умов призупиненняВоля сказав(ла):Якщо ви бажаєте продовжити призупинення послуги на період більше 30 календарних днів, то в такому випадку встановлюється тарифний план «Скорочення переліку послуг Deep Sleep (ТБ+Інтернет)», докладніше про нього можна дізнатися в діючих тарифах компанії.
https://ex.volia.com/user/files/documents/reducing-services.pdfЧи міг би хтось дати посилання на умови тарифу «Deep Sleep»?
з умов призупиненняВоля сказав(ла):Якщо ви бажаєте продовжити призупинення послуги на період більше 30 календарних днів, то в такому випадку встановлюється тарифний план «Скорочення переліку послуг Deep Sleep (ТБ+Інтернет)», докладніше про нього можна дізнатися в діючих тарифах компанії.
Кажуть подорожчив до 100 грн. Знайомі думають відключатись нафіг.Чи міг би хтось дати посилання на умови тарифу «Deep Sleep»?
у мене акція за 100 грн закінчилася у Квітні наприкінці березня здав модем, і на адресу бабусі підключив акцію 7 грн 1 місяць потім 11 міс по 75 грн технологія DOCSIS ще наколядував у них збільшення швидкості на рік до 200Мбіт/с за 1 грн. на місяцьКажуть подорожчив до 100 грн. Знайомі думають відключатись нафіг.Чи міг би хтось дати посилання на умови тарифу «Deep Sleep»?
На доксис что ли наколядовал повышение скорости?)у мене акція за 100 грн закінчилася у Квітні наприкінці березня здав модем, і на адресу бабусі підключив акцію 7 грн 1 місяць потім 11 міс по 75 грн технологія DOCSIS ще наколядував у них збільшення швидкості на рік до 200Мбіт/с за 1 грн. на місяцьКажуть подорожчив до 100 грн. Знайомі думають відключатись нафіг.Чи міг би хтось дати посилання на умови тарифу «Deep Sleep»?
Так с 100 до 200Мбіт/сНа доксис что ли наколядовал повышение скорости?)у мене акція за 100 грн закінчилася у Квітні наприкінці березня здав модем, і на адресу бабусі підключив акцію 7 грн 1 місяць потім 11 міс по 75 грн технологія DOCSIS ще наколядував у них збільшення швидкості на рік до 200Мбіт/с за 1 грн. на місяцьКажуть подорожчив до 100 грн. Знайомі думають відключатись нафіг.Чи міг би хтось дати посилання на умови тарифу «Deep Sleep»?
А як колядували? Торгувалися? Приводи щодо інших операторів та їх умов?Так с 100 до 200Мбіт/сНа доксис что ли наколядовал повышение скорости?)у мене акція за 100 грн закінчилася у Квітні наприкінці березня здав модем, і на адресу бабусі підключив акцію 7 грн 1 місяць потім 11 міс по 75 грн технологія DOCSIS ще наколядував у них збільшення швидкості на рік до 200Мбіт/с за 1 грн. на місяцьКажуть подорожчив до 100 грн. Знайомі думають відключатись нафіг.Чи міг би хтось дати посилання на умови тарифу «Deep Sleep»?