Переймають досвід КС, підсаджують абонентів на "гачок"Почему не продавать отдельно всем желающим?(
У меня КС ДИ без проблем завязан на номер лайфселл. С водафон тоже самое у друзей. А у местного монтажника, который пишет свой номер на всей рекламе КС вообще 050Переймають досвід КС, підсаджують абонентів на "гачок"Почему не продавать отдельно всем желающим?(
На сайте Лайфселла был баннер, что домашний интернет можно подключить за доплату в 50 грн к тарифу. Но это так, если по конкретному адресу есть такая возможность. Так что надо проверять. И узнавать, к каким тарифам. Не к Единому, наверное.Если только интернет, то можно подключить через Датагруп-Воля.
Если Lifecell, то только пакетом.
Послуга доступна для підключення для індивідуальних абонентів ТОВ «лайфселл», які обслуговуються на умовах тарифних планів: «Просто Лайф», «Смарт Лайф», «Вільний Лайф», «Platinum Лайф», «Потужний», «Вільний Лайф.Регіон», «Мега», «Максі», «Жара Лайт».Так что надо проверять. И узнавать, к каким тарифам. Не к Единому, наверное.
Хотілося б оформити Лайфсет 175 грн/30 днів у магазині Лайфселл, а не звертатися до Волі. Сподіваюся, що 2026 року вже буде така можливість. Якщо буде. Потрібен дротовий інтернет від "Lifecell" + мобільний зв'язок.Це оптика від лайфселл. Можна, якщо потрібно, йти в відділення «Воля», там приймуть заявку, обумовлять терміни, тай підключать.
как же местный оператор? неужели подорожал?Хотілося б оформити Лайфсет 175 грн/30 днів у магазині Лайфселл, а не звертатися до Волі. Сподіваюся, що 2026 року вже буде така можливість. Якщо буде. Потрібен дротовий інтернет від "Lifecell" + мобільний зв'язок.Це оптика від лайфселл. Можна, якщо потрібно, йти в відділення «Воля», там приймуть заявку, обумовлять терміни, тай підключать.
Если последние полгода по адресу никто не пользовался волей, вы можете без проблем подключить лайфсетХотілося б оформити Лайфсет 175 грн/30 днів у магазині Лайфселл, а не звертатися до Волі. Сподіваюся, що 2026 року вже буде така можливість. Якщо буде. Потрібен дротовий інтернет від "Lifecell" + мобільний зв'язок.Це оптика від лайфселл. Можна, якщо потрібно, йти в відділення «Воля», там приймуть заявку, обумовлять терміни, тай підключать.
Не подорожчав поки що. І в мене оплачено до 10 вересня, як би ціна не змінювалася. Але нюанси є. Хочу перенести основний свій мобільний номер до Лайфселл і + до нього мати дротовий інтернет. Таке бажання. Уважно стежу і придивляюся.как же местный оператор? неужели подорожал?
Я це розумію, що можна. Але хочу, щоб підключення дротового інтернету та тариф відображався в особистому кабінеті на сайті Лайфселл, а не на сайті Волі.Если последние полгода по адресу никто не пользовался волей, вы можете без проблем подключить лайфсет
А у чому така принципова різниця? Ви ж все одно будуте просто поповнювати номер телефону.Не подорожчав поки що. І в мене оплачено до 10 вересня, як би ціна не змінювалася. Але нюанси є. Хочу перенести основний свій мобільний номер до Лайфселл і + до нього мати дротовий інтернет. Таке бажання. Уважно стежу і придивляюся.как же местный оператор? неужели подорожал?
Я це розумію, що можна. Але хочу, щоб підключення дротового інтернету та тариф відображався в особистому кабінеті на сайті Лайфселл, а не на сайті Волі.Если последние полгода по адресу никто не пользовался волей, вы можете без проблем подключить лайфсет
Я хотів би оформити перенесення свого основного номера телефону до Лайфселл та підключення домашнього дротового інтернету до квартири тільки все разом на сайті або в магазині Лайфселл та обійтися без Волі.А у чому така принципова різниця? Ви ж все одно будуте просто поповнювати номер телефону.
Хочеш економию все вместе?Я хотів би оформити перенесення свого основного номера телефону до Лайфселл та підключення домашнього дротового інтернету до квартири тільки все разом на сайті або в магазині Лайфселл та обійтися без Волі.А у чому така принципова різниця? Ви ж все одно будуте просто поповнювати номер телефону.
Сьогодні Лайф і Воля як би разом, а завтра можуть бути окремо. Мати дротовий інтернет та мобільний зв'язок мені хочеться лише в одному місці, в одному особистому кабінеті на сайті мобільного оператора.
Я можу почекати, коли така можливість з'явиться, або її не буде. У мене є кілька місяців до вересня, щоб зробити вибір провайдера дротового Інтернету.
Так. І економію на кшталт "все разом". І саме цей мобільний оператор Лайфсел у квартирі працює чудово. Тому дивлюся в бік дротового інтернету від нього.Хочеш економию все вместе?
З мобільного lifecell - 5433PS: як дзвонити їм в підтримку?