Домашній інтернет Lifecell, Volia, DataGroup

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Воля/Лайф не надають параметри доступу для введення в не їхні ONU/модулі.
Особисто мені на це пофіг, не аргумент. Дають свою ONU і добре. Краще підкажіть, чи можливий і за скільки білий IP на Лайфселл?
Post automatically merged:

Чого очікувати - можете прочитати негативні відгуки і темі волі та помножте на 10.
Ці відгуки, мабуть, ще з часів доксіса? Доксіс і я матюкав останніми нецензурними словами багато років, чого очікувати від примітивної технології виробництва цукерки з лайна, ще й без дотримання ідеальних умов?

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
Maxxx, 120 грн або 125 грн за білий IP. Раніше було 25 грн в міс за білий IP. Подорожчання із 2023 року наче.

Місто
Киев
Толково придумано золу мне на яйца сыпать быть без инета. Уже более чем неделя, и там множество домов в разных районах (город в подписи). Круче всего не кормление: "да вот завтра", - и следующий завтра говорит: "да вот завтра". А сегодня тупо отрубили возможность дозвонится до...прум-пум-пум...подобрать слово сложно. Что происходит, пока неизвестно.
Судя по отзывам, ни закрытие договора, ни подключение, ничего невозможно. Печенка или печалька, выбирать каждому свое)

Місто
Киев
Толково придумано золу мне на яйца сыпать быть без инета. Уже более чем неделя, и там множество домов в разных районах (город в подписи). Круче всего не кормление: "да вот завтра", - и следующий завтра говорит: "да вот завтра". А сегодня тупо отрубили возможность дозвонится до...прум-пум-пум...подобрать слово сложно. Что происходит, пока неизвестно.
Судя по отзывам, ни закрытие договора, ни подключение, ничего невозможно. Печенка или печалька, выбирать каждому свое)
А сходить к ним-посетить их например раз уж так уж …

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
это четверть Киева проехать
Мдя... в них реально залишилось лише 3 ЦПО на весь Київ? Коли я 3 роки тому від них тікав, ще був фронт-офіс на м.Мінська (де, власне, все швиденько порішав/оформив) - вже нема... а в тих, що є й не проштовхаєшся мабуть... та я б таки ноги-в-руки і поїхав до них хоч через пів Києва, хоч навіть через весь, бо інакше діла не буде.
З.І. До речі, помітив, що й магазини Lifecell (то ж з ними Воля нібито гуртується все тісніше?) щезають потихеньку - ще донедавна від мене в радіусі 1км було аж 2 і ось вже нема жодного.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Який саме "стандарт"? Стандарт на сьогодні - це оптика, без варіантів. Якщо доксіс - то це застаріле лайно мамонта давно не має працювати, не дивно.
Ось тільки гпон не витіснив це застаріле гімно і на кілька відсотків, я вже писав що забивав 5 адрес в різних частинах містах, і по жодному не доступне підключення, лише доксис.

Місто
Київ
Они наверное 1 дом в год на оптику переводят, долго терпел docsis и ждал оптику, но перешел на другого провайдера

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Пока решаю проблемы по e-mail. Не с первого раза, но терпимо. Перерасчет сделали.
Жду адекватных тарифов на DOCSIS.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
забивав 5 адрес в різних частинах містах
У нас на районі Райдужний доступно - вбивай шосту адресу, подивишся що є можливість))
То мені на райдужний переїхати? Ці недолугі навіть не можуть мапу покриття зробити, чи список вулиць де присутні. При цьому обзвонює робот і пропонує тарифи, погоджуєшся перетелефоновує реальна людина ти їй називаєш купу адрес, немає покриття.

Місто
Киев
Кому интересно, продолжу свою историю. Вчера удивительно быстро получилось дозвонится до ТП (тех поддержки). Ничего не изменилось, ни единого разрыва, потому что и соединения не было, но! Сегодня при звонке в ТП, а также в кабинете, появилась дата решения проблемы до 15.02.2026 15:00. Очень увлекательно)
*- началось отсуствие инета с 02.02.2026, про перерасчеты сказали после по факту.

Місто
Мілпітас
Пані та панове. Скажіть, будь ласка, від Волі все так само неможливо відключитися віддаленно?
Близька людина вже кілька років як переїхала в іншу країну, і не користується підключеним інтернетом. Послугу на паузу можна ставити лише тимчасово.

Місто
Киев
Пані та панове. Скажіть, будь ласка, від Волі все так само неможливо відключитися віддаленно?
Близька людина вже кілька років як переїхала в іншу країну, і не користується підключеним інтернетом. Послугу на паузу можна ставити лише тимчасово.
Может скачать приложение моя воля , в нем полазить насчёт отключения…

Зверху