Скільки б не заробляв.. Краще купити дрона для ЗСУ на ці гроші, щоб замочити чергового підара-окупанта. Для мене це буде головний індикатор, якщо дівчина готова на секас саме заради телефона - то треба слати її подалі.Це ж скільки потрібно заробляти, щоб дівчатам дарувати S24 Ultra...
Це ж скільки потрібно заробляти, щоб дівчатам дарувати S24 Ultra...
Розумію дружині раз в 2-3 роки, а от просто дівчині...
Ширее)) надо думать, масштабнее, а не местячково
Дозволити жити людини так як вона хоче, для мене це не про прийняття, а про базові суспільні норми, я не ставлю їх під сумнів і не лізу в чуже життя. Зрозміти для мене, це (очевидно) зрозуміти причини чому людина живе так(часто вони у тому що щоб нити зусиль не треба, а щоб покращити своє життя то вже треба їх докласти). А прийняти - це перестати офігівати від того що хлоп умовно живе з мамою у 30 років, ниє що ось роботадавець знизив зарплатню який він поганий, замість того щоб витратити час на навчання/розвиток/підвищення кваліфікації і працювати не касиром в АТБ ниючи як усе погано, а на якісь роботі яка вимагає кваліфікацію і де роботодавесь буде ганятися за кваліфікованими спеціалістами.Чому?? Якщо людина цим не порушує твої (або інших) особисті свободи, то хай собі живе, як кажуть, дроче як він хоче))
Перша цитата - питання/здивування, твоєю цитатою на нього можна було відповісти. Дивитись треба дійсно ширше, бо в декого є така кількість грошей, що й острів може дозволити комусь подарувати.al_yakov, а що ти процитував? Це було у відповідь на пост Ксенії про чоловіків, і реакцію ПотапаПапа, а не про відсмок за самсунг.
Бро, называй вещи своими именами Не нормы, а догмы.а про базові суспільні норми
Ну хоть подержалась?
А если за дрон - то норм?якщо дівчина готова на секас саме заради телефона - то треба слати її подалі
А как же классика?Девушка будет слушать такого мужчину открыв рот и восхищенно смотря на него широко открытыми глазами:- Какой умный! Это что-то!
Кто то может объяснить - а как так получается что у молодой глупой профурсетки-сосалки - есть новый смартфон, у сорокасемилетней несаморазвивающейся борщеварки - есть смартфон, а у зрелой, умеющей зарабатывать, знаещей себе цену и понимающей своё место в жизни женщины - нету? Так ещё и зачем ей по сайтам знакомств околачиваться?Зрелая женщина более независима. Так как она умеет зарабатывать, знает себе цену и понимает свое место в жизни. У нее есть понимание того, что и без мужика она сможет прожить. Как в финансовом плане, так и интимном.
Я думаю елементарна жаба, одна справа коли дарують, інша коли сама заробила, тоді вже вмикається трохи раціональної чоловічої логіки. Але звісно питання про сайт знайомств залишається відкритим)Кто то может объяснить - а как так получается что у молодой глупой профурсетки-сосалки - есть новый смартфон, у сорокасемилетней несаморазвивающейся борщеварки - есть смартфон, а у зрелой, умеющей зарабатывать, знаещей себе цену и понимающей своё место в жизни женщины - нету? Так ещё и зачем ей по сайтам знакомств околачиваться?Зрелая женщина более независима. Так как она умеет зарабатывать, знает себе цену и понимает свое место в жизни. У нее есть понимание того, что и без мужика она сможет прожить. Как в финансовом плане, так и интимном.
жаба? по тексту же было что ей даже кредит не одобрят!Я думаю елементарна жаба
Юмор оценил, но ни за дрон, ни за шубу, ни за золото-брильянты, или любые материальные вещи.если за дрон - то норм?
Почему не допускаете, что не ради телефона... Или нет?Так ещё и зачем ей по сайтам знакомств околачиваться?
Я именно это и допускаю - не за телефоном она там. И не за секасом. Ей нехватает кое чего другого, чего у одинокой женщины по определению нет и быть не может. А очень хочется...Почему не допускаете, что не ради телефона...
Так, хай собі живе, якщо тобі та суспільству не заважає. Дівчина умовна хай відсмоктує за самсунг, якщо є попит.А прийняти - це перестати офігівати від того що хлоп умовно живе з мамою у 30 років
до чи після ?якщо дівчина готова на секас саме заради телефона - то треба слати її подалі.
Дивне якесь питання... Якщо вже "розрахувався", то по максимуму використовуватидо чи після ?
"Жена - мудрец! И я ушел к другой" (с) тот же персонажА как же класика?Девушка будет слушать такого мужчину открыв рот и восхищенно смотря на него широко открытыми глазами:- Какой умный! Это что-то!
- Я ей сказал: «Закрой рот, дура, я уже всё сказал!»