Дорогі телефони та молоді дівчата

ГлавБухарик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Давайте всё же вернёмся к теме обсуждения.
Давайте.
я в свое время таких историй наслушалась в личках от мужчин, хватило бы на несколько книг. Или одну, но толстую.
Сайты знакомств тоже не помогают.
У вас теж історій з СЗ вистачило б на декілька книг, як у автора теми?

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
я купил бы себе Пассата или Гольфа (либо например Туранчик) на автомате (точнее робот DSG) и желательно "универсал". И чтоб расход топлива на РКПП был близкий к расходу механики. И шустрое переключение передач в городе.
Это все говно, в сравнении с современным электромобилем, с запасом 400...500км, и "расход" хороший, и переключение шустрое, и вообще полный кайф. Как Редми и Самсунг Ультра))

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
ГлавБухарик Та ні. Мій досвід можна описати так: "Дівчата майже зразу починають морозитися від тебе і припиняють спілкування."
Прямо як деякі банки -- принципово не дають тобі кредитний ліміт, причому відмова йде на ранніх стадіях.
Maxxx Иногда дешёвый бюджетный смартфон может быть ничуть не хуже флагмана.
У многих Самсунгов есть FTP-клиент для передачи данных по Wi-Fi ? Или нормальная запись звонков.

ГлавБухарик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Мій досвід можна описати так: "Дівчата майже зразу починають морозитися від тебе і припиняють спілкування."
А як у вас відносно фантазії? Ну повинна ж людина сублімувати якось надану йому всесвітом єнергію.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
У многих Самсунгов есть FTP-клиент для передачи данных по Wi-Fi
Шта? FTP клиент нельзя поставить отдельным приложением?
Post automatically merged:

людина сублімувати якось надану йому всесвітом єнергію.
Яка енергія всесвіту, що за маячня? Може, "темна енергія"?))) Сублімують лише первинний інстинкт всього живого, від одноклітинного організму до людини на цій планеті - вижити, а саме його реалізацію - розмноження. Ось хтось сублімує у депозити в недобанках та дешеві редміки, хтось історії пише на сайтах знайомств, різне буває))

Останнє редагування:
Зверху