Евакуація з України

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
chatlanin, ніхера. В мене особисто - роботи нуль, всі клієнти з Києва розбіглись, бізнеси зупинились.
не свистеть! :) Тут в Че есть магазинчик, в котором нужно настроить камеры видеонаблюдения и добавить датчиков Аякса (имеются в наличии). Всё, естественно, за оплату...

milan27

fiber engineer
Місто
Луцьк
Телефон
OnePlus 10pro 8/128
Мнение ошибочное, пока не разгрузим запад люди с востока не смогут выехать на запад, вариант разрешить выезд или за таксу или с условием возврата. Запад переполнен, а потенциально ещё млн могут выехать с востока.
Нужно упрощать выезд, иначе катастрофа.
Держать миллионы мужиков без дохода и работы бессмысленно , а армии миллионы не нужны.

Та нічого подібного. В селах купа місця. Справа лише в тому, що "біженці" хочуть умов, а вони є не завжди. В мене в селі заселилося в доволі пристойні будинки, де колись жили мій дід і бабуся дві сім'ї. До того, як заселилися ці сім'ї, приїздило ще кілька, яким то ремонт не підходив, то ще щось було не так. При чому ми в селі з біженців плати за житло не беремо, вони лише платять за комуналку( а в одній з цих хат є пічка і відносний безліміт по дровах до неї)

А зараз моя фірма винаймає офіс в готелі Тернопіль, а там, повірте, мало того, що зайняті всі номери(доволі недешеві), так ще й на забитій парковці машини дешевшої 10-12к$ нема)
різні біженці бувають, ой різні...

milan27

fiber engineer
Місто
Луцьк
Телефон
OnePlus 10pro 8/128
В селах купа місця
Розкажи як ту купу шукати.
Тут є об'єктивна проблема з місцем зустрічі тих хто шукає і тих хто пропонує.
Приїздиш в село, йдеш в сільраду і кажеш хто ти і чого приїхав. Якщо в цьому селі нема де жити(навряд, бо в нас і до сімей в будинок підселяють) то в сусідніх точно знайдеться.

Ну як малі діти.

І ще одне моє імхо: хто справді втікає від війни, то той сильно не буде перебирати(в межах розумного) житлом, бо прекрасно розуміє, що тут хоч нема ремонту, зате імовірність того, що тобі ракета на голову впаде, значно нижча.

Також з власного досвіду (працюю в Інтернет-провайдері) скажу вам, що за останні 1.5 тижні кількість заявок на включення інтернету в будинок в нас за день 5-10 шт. Раніше така кількість була за тиждень. Багато хто з тих, хто приїхав від війни, тут надовго.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
Також з власного досвіду (працюю в Інтернет-провайдері) скажу вам, що за останні 1.5 тижні кількість заявок на включення інтернету в будинок в нас за день 5-10 шт. Раніше така кількість була за тиждень. Багато хто з тих, хто приїхав від війни, тут надовго.
Інтернет... В мене вже редька зійшла.

portable

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
Ну ребятки таксы растут Ужгород 20-30, Львов 30, конкретные точки не пишут ))))
Так что остаёмся дома )

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Так что остаёмся дома )
30 чего? бенджаминов за поездку на внедорожнике ночью через лес? Или ты про шо?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Так что остаёмся дома )

portable

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
Так что остаёмся дома )
Так все же понимают о чем я ? Или. Нет?
30$ за одного вольного раба (нолики добавишь сам)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Так что остаёмся дома )
Так все же понимают о чем я ? Или. Нет?
30$ за одного вольного раба (нолики добавишь сам)
так я не понял сколько нолей... 🤦‍♂️ Я думал что 30 соток... А тут мне начинает казаться что ты про 30... косых что ли? Это просто жесть :Olen:

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
30 тыс $.
По Румынии вообще печаль, наши выпускают эти разворачивают
Чет мне подсказывает, что независимо от размера таксы, такса уходит в доход государства, а таксеры в военкомат...

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
30 тыс $.
По Румынии вообще печаль, наши выпускают эти разворачивают
Чет мне подсказывает, что независимо от размера таксы, такса уходит в доход государства, а таксеры в военкомат...
win-win ситуация, государству - доход, военкомату - солдаты, погранцам - премия

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
военкомату - солдаты
Нахрен такие солдаты, которые могут тупо сбежать, или даже в спину выстрелить? У нас военком посылает за русским кораблём "добровольцев" - алкашей и полубомжей разных мастей, которые решили 30 кгрн поиметь. Рассылают, конечно, повестки по городу, но просто записывают в резерв

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Є повнолітня людина з інвалідністю та довідка {копія} комісії, що ця людина потребує постійного догляду. Чи може з цією людиною перетнути будь-хто з близьких рідних {батько чи рідний брат}, який підлягає мобілізації? Опікунство не оформлювали.

Останнє редагування:
Зверху