Цены, стой! Раз-два!Президент Володимир Зеленський заявив, що уряд має підготувати додаткові програми проти зростання цін для населення.
Цены, стой! Раз-два!Президент Володимир Зеленський заявив, що уряд має підготувати додаткові програми проти зростання цін для населення.
А якби переважна більшість населення спрямовувала отриманий кешбек на донати ЗСУ, хіба б це не користь була для держави?Не треба ці кешбеки за кошти бюджету
А якби держава те саме зробила самостійно і централізовано?А якби переважна більшість населення спрямовувала отриманий кешбек на донати ЗСУ, хіба б це не користь була для держави?Не треба ці кешбеки за кошти бюджету
Це така сама фантазія, як і та, що я описав.якби держава це саме зробила самостійно і централізовано?
Жалко что самолеты не летают, а то можно бы запустить еБак2 для авиа путешественников, это еще более незащищенные слои населения, чем автомобилисты.Президент Володимир Зеленський заявив, що уряд має підготувати додаткові програми проти зростання цін для населення.
Ще можна є-сіські для жіночок в яких не вистачає грошей на імпланти. Ще можна є-хамон для голодуючих . В мене 2 знайомих щось задумалися о покупці електроавто ,можна ще їм допомогти, буде є- Тесла програма .Жалко что самолеты не летают, а то можно бы запустить еБак2 для авиа путешественников, это еще более незащищенные слои населения, чем автомобилисты.Президент Володимир Зеленський заявив, що уряд має підготувати додаткові програми проти зростання цін для населення.
В мене 2 знайомих щось задумалися о покупці електроавто
раніше держава платила всім ВПО 2000 грн і всі мої знайомі одразу ці кошти переводили на донати ЗСУ, держава перестала платити і ВПО перестали перераховувати ці кошти.А якби переважна більшість населення спрямовувала отриманий кешбек на донати ЗСУ, хіба б це не користь була для держави?
Дані про відсоток коштів, які ВПО зі своїх виплат в середньому донатили на ЗСУ не знайшов, а от згідно статистики витрат нацкешбеку, лише 2.5% йде на донати ЗСУ.всі мої знайомі одразу ці кошти переводили на донати ЗСУ,
З моєї рідні (з ким спілкуюсь) жоден не реєстрував картку для виплат та не отримував жодних коштів за Вовиними програмами, починаючи з ковіду. В тому числі нац. кешбек. Це себе не поважати, щоб брати ті подачки. Думаю, що ті, хто б справді міг спрямувати кошти на донати - просто не приймають участі в тому фарсі.Дані про відсоток коштів, які ВПО зі своїх виплат в середньому донатили на ЗСУ не знайшов, а от згідно статистики витрат нацкешбеку, лише 2.5% йде на донати ЗСУ.
Але чому б не "брати собі ті подачки", а переспрямовувати їх на донати ЗСУ? Чи у тому випадку теж проявляється "неповага для себе"?Це себе не поважати, щоб брати ті подачки.
Чисто моя позиція, дорослий чоловік може заробити ту тисячу-дві. А приймати участь в популістичних заходах зелених - це обмазатись лайном, незалежно від того, наскільки наміри шляхетні.Але чому б не "брати собі ті подачки", а переспрямовувати їх на донати ЗСУ?
Дорослий так. А переважній більшості виживаючих на мізерні пенсії із 10,2–10,3 млн пенсіонерів, що налічуються станом на березень 2026-го, ці тисяча - дві неабияк знадобляються.дорослий чоловік може заробити ту тисячу-дві.
Гідність не продається. Ми з братом заборонили мамі будь-які маніпуляції з Вовиними подачками. Ще якось можемо оплатити комуналку, купити ліки, продукти, одяг чи новий телефон.А переважній більшості виживаючих на мізерні пенсії із 10,2–10,3 млн пенсіонерів
Ключове тут - ми з братом є у мами. Тому вона не змушена виживати на мізерну пенсію.Ми з братом заборонили мамі будь-які маніпуляції з Вовиними подачками. Ще якось можемо оплатити комуналку, купити ліки, продукти, одяг чи новий телефон
А они как правило и не участвуют во всех этих горе-кешбеках, а если и участвуют, то имеют со всего этого мизер т.к. не за что купить те же продукты, а соответственно на выходе мизерный кешбек.Значна кількість пенсіонерів кожну копійку рахують, також є багато зовсім самотніх.
Не згоден!они как правило и не участвуют во всех этих горе-кешбеках, а если и участвуют, то имеют со всего этого мизер т.к. не за что купить те же
Яку суму з цього кешбеку вони перераховують на донати ЗСУ?отримуючи за то 200-400 грн нацкешбеку щомісяця.
Вони за станом своїх пенсійних "доходів" не мають змоги дозволити собі входити до тих 2.5%, що донатять нацкешбек на ЗСУ.Яку суму з цього кешбеку вони перераховують на донати ЗСУ?