Електромобілі - придбання, практика, користування

Місто
Славянск
Tsa, в плагин-гибридах реализован подогрев батарей когда холодно и охлаждение когда жарко.
Ти хоч трохи в темі? Я про двигун електро, а ти про батарею. Я тобі сам можу не тільки розказати про типи кондиціювання батарей, а ще й показати.
У меня в шевроле вольт можно, два режима, мотор заводится при +5 и второй режим -10.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Tsa, в плагин-гибридах реализован подогрев батарей когда холодно и охлаждение когда жарко.
Ти хоч трохи в темі? Я про двигун електро, а ти про батарею. Я тобі сам можу не тільки розказати про типи кондиціювання батарей, а ще й показати.
У меня в шевроле вольт можно, два режима, мотор заводится при +5 и второй режим -10.
А в інших температурних режимах електродвигун не заводиться? Який кошмар ;)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
Збій сервера на кілька годин позбавив водіїв доступу до електромобілів Tesla

Власники деяких моделей Tesla у всьому світі зіткнулися з проблемою. Через збій серверів компанії вони не могли використовувати програму для розблокування або отримання доступу до систем свого електромобіля.

Цієї п'ятниці власники електромобілів Tesla стали повідомляти в соціальних мережах, що застосунок Tesla повідомляє про «помилку сервера 500» при спробі зв'язку з транспортним засобом.

Через це вони не можуть використовувати програму, щоб розблокувати автомобіль і відкрити двері. Також застосунок надавав помилкові координати розташування автомобіля.

Деталі: https://cnet.co/3HHMCKT

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А че, в теслах все работает только через телефон, при наличии инета? Физического програмного ключа нет?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Ну на фотках выглядит брутально! :D Надо купить своим пацанам.
Post automatically merged:

сссссука... Годы идут, уже 20 лет прошло, а харьковские запчасти не меняются!!!!! :p
На панели приборов - красная клавиша "вкл-выкл" и ручка регулировки - НУ ТОЧНАЯ копия как у меня на печах стояли, в которых я на своей пекарне хлеб пёк!!! А покупал оборудование как раз таки... в Харькове! Это в прошлом веке ещё было ))))

Місто
Луганська область
Телефон
Sony Xperia Z5 Compact
А че, в теслах все работает только через телефон, при наличии инета? Физического програмного ключа нет?
Есть физический ключ (на Model 3/Y есть ещё пластиковая "гостевая" карточка) но многие недалекие используют только смартфон

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Був вільний час, порахував, скільки за рік зжиратиме парк автомобілів України, якщо вони всі стануть електричними.
Вийшло приблизно 20% річної генерації України.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Пофіг на криптовалюти. Де взяти додаткових 20% потужностей електрогенерації? Це десь 1,5 нових атомних станції.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, доки тут всі 100% авто стануть електричками - можна й 3 станції добудувати, а може й Гелій-3 будуть завозити з Місяця.. :LOL:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
@Maxxx,проблема в том, что у нас начнут строить, когда станция будет нужна уже вчера. И придется электричество веерно выключать, покупать электроэнергию у всех соседей, продавать почку, покупать втридорога нефть (потому что ее будут добывать гораздо меньше, и доставлять особо никто не будет) и прочая и прочая.

Зверху