Електропотяги Інтерсіті+, Hyundai та Skoda. Досвід експлуатації

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
обʼєм трафіку обмежений 1 Гб на рейс.
Це просто смішно.. Я розумію, що треба ставити "антисвин-захист", ну хоча б 20 Гіг на рейс..
:yy:
По-моему и 1Гб - это шикарно.
Я бы на их месте сделал 0,5Гб бесплатно(для вменяемых, которые новости читают), все что выше - по 50грн/Гб

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Це просто смішно.. Я розумію, що треба ставити "антисвин-захист", ну хоча б 20 Гіг на рейс..
Я бы на их месте сделал 0,5Гб бесплатно(для вменяемых, которые новости читают), все что выше - по 50грн/Гб
Взагалі 50 МБ досить. Читати WAP на Opera Mini.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Думаю, примерно так и будет. Только без бесплатных ГБ.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
0,5Гб бесплатно(для вменяемых, которые новости читают)
Маячня. Цього не вистачить навіть відоси зі скидами подивитись.
Так я же сразу уточнил, что для вменяемых.:)
Post automatically merged:

Взагалі 50 МБ досить. Читати WAP на Opera Mini.
До войны часто приходилось ездить в Одесский порт. Ездил на поезде Киев-Измаил. Понятно, что в пути мобильный интернет сначала есть, потом его нет, потом есть, но 2Ж, потом снова нет.
Действительно, в Опере мини открывал кучу вкладок, пока интернет есть, обновлял каждую из них, обновлял все каналы в телеге. Чтоб потом читать когда интернет исчез. Про видосы речи и не было.
Если б мне кто дал эти 500Мб, чтоб они были постоянно (а не иногда), то я был бы не просто счастлив, а безумно счастлив.

Останнє редагування:
Місто
Eskebjerg
Вы что в таких объемах качаете, что вам гигабайта на несколько часов мало?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Eskebjerg

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
kiev
а який там взагалі канал? хтось тестував, що на юзера дають. а з приводу відосів і зумів, це буде треш для віфі роутера, вони ж не сильно всі розраховані на одночасне потокове відео, а віфі7 там точно не ставили.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
треш для віфі роутера, вони ж не сильно всі розраховані на одночасне потокове відео
Професійне обладнання розраховане, туполінк за 1500 там не поставили, сподіваюсь..))

Місто
kiev
треш для віфі роутера, вони ж не сильно всі розраховані на одночасне потокове відео
Професійне обладнання розраховане, туполінк за 1500 там не поставили, сподіваюсь..))
знайшов специфікацію, стоять ТД пеплінк, віфі5, рекомендовано 60 юзерів тотал, тобто 10 юзерів на онлайн відео положить цю точку як і любу іншу, тому їх ставлять по 15 шт на вагон, нормально так вони будуть фонить навіть на мінімальній потужності. канал дають 10 мбіт на час тесту. канал дає старлінк + підкачка КС (64 сімки на 16 вагонов, 16 роутеров по 4 канала)

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Їду зараз у потязі з Дніпра в Київ. WiFi працює адекватно: браузер, тєлєга.

Зверху