Розкажу історію з купе. Коли бухий мужик "залицявся" до молодого хлопа.
Грудневий незламний вечір. Троє старших офіцерів пробули цілу добу в Києві, об'їздили промисловість, отримали чумайдан вартістю більше мільйона гривень і роз'їхалися по друзях бухнути, бо давно не бачили друзів.
Зустрічаємося в купе потяга після 22.00, злі як чорти. Бо бухло не куплене, молодший майор з чумайданом запізнюється. І тут в купе ввалюються два друга- один тверезіший, а інший дуже тактичний ( в сенсі в тактичному одягу і на понтах, що він потомственний воєвака) і більш бухий. Моє місце в сусідньому купе, але я зайшов до свого колеги і ми просто разом чекали третього.
Отже четверо в купе і тут в нього вбігає молодий майор з чумайданом вартістю, як декілька років грошового забезпечення.
Бухий тактичний дядя робить першу помилку і починає бикувати до молодого і щось жартувати про чумайдан, що він його собі забере. Отримує красивий відлуп але не заспокоюється. Ніби замовкли.
Але тактичному дяді не йметься і він продовжує колотити понти. Представляється вже до мене: "Дядя Гєна". Ну я відповідаю - Володимирович. Дядя Гєна тухне, але не заспокоюється.
Ляпає, що він майор у відставці, і ще щось. Тоді самий наш старший представляє кожного за званням, "Дядя Гєна" офігіває, що він бикував до діючого майора і робить фатальну помилку.
Каже, що він логіст, і він би служив, але для нього немає посад і взагалі, просять хабар, щоби бути логістом. І тут вже молодий не втримався і почав йому напихувати пропозиції. В результаті майже годину "Дядя Гєна" замість того, щоби хропіти, генерував дитячі відмазки і намагався не впасти хоча б в своїх не зовсім тверезих очах.
Поводив би "дядя Гєна" себе адекватно, ймовірно спілкування б пішло зовсім інакше. А так бухнув і відчув себе тактичним мачо.