Електропотяги Інтерсіті+, Hyundai та Skoda. Досвід експлуатації

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Це зовсім не патріархат. Це не вміння себе поводити як людина, коли набухався.
Не можу собі уявити дзеркальну ситуацію, коли буха жінка заважає чоловіку, пропонує йому агресивно секс і знімається поліцією з потяга, тому так, і невміння себе поводити, але не тільки :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Розкажу історію з купе. Коли бухий мужик "залицявся" до молодого хлопа.
Грудневий незламний вечір. Троє старших офіцерів пробули цілу добу в Києві, об'їздили промисловість, отримали чумайдан вартістю більше мільйона гривень і роз'їхалися по друзях бухнути, бо давно не бачили друзів.
Зустрічаємося в купе потяга після 22.00, злі як чорти. Бо бухло не куплене, молодший майор з чумайданом запізнюється. І тут в купе ввалюються два друга- один тверезіший, а інший дуже тактичний ( в сенсі в тактичному одягу і на понтах, що він потомственний воєвака) і більш бухий. Моє місце в сусідньому купе, але я зайшов до свого колеги і ми просто разом чекали третього.
Отже четверо в купе і тут в нього вбігає молодий майор з чумайданом вартістю, як декілька років грошового забезпечення.
Бухий тактичний дядя робить першу помилку і починає бикувати до молодого і щось жартувати про чумайдан, що він його собі забере. Отримує красивий відлуп але не заспокоюється. Ніби замовкли.
Але тактичному дяді не йметься і він продовжує колотити понти. Представляється вже до мене: "Дядя Гєна". Ну я відповідаю - Володимирович. Дядя Гєна тухне, але не заспокоюється.
Ляпає, що він майор у відставці, і ще щось. Тоді самий наш старший представляє кожного за званням, "Дядя Гєна" офігіває, що він бикував до діючого майора і робить фатальну помилку.
Каже, що він логіст, і він би служив, але для нього немає посад і взагалі, просять хабар, щоби бути логістом. І тут вже молодий не втримався і почав йому напихувати пропозиції. В результаті майже годину "Дядя Гєна" замість того, щоби хропіти, генерував дитячі відмазки і намагався не впасти хоча б в своїх не зовсім тверезих очах.

Поводив би "дядя Гєна" себе адекватно, ймовірно спілкування б пішло зовсім інакше. А так бухнув і відчув себе тактичним мачо.

Зверху