Линии-то остались 1520/1524, это под них поезд сделали 1522 как компромисс.этот поезд и линия под него
Наши случайно не пытались выкупить недорого?
У них как раз гарантия и была 10 лет, если я правильно помню. Так что даже если в последний раз им хорошенько занялись еще до войны, то убить бы не успели. Хотя усталость уже чувствуется, конечно, Тарпан посвежее будет.Хюндаї проходят якесь капітальне ТО внутрянки? Їду зараз в 9-му (CS09), в гарному стані, як для 10-річних вагонів.
Але вони не такі угандошені за 10 років, як нові купешки від КВРЗ, які починають текти, гримати, в яких відвалюється дешевий пластиковий інтер'єр.Хотя усталость уже чувствуется, конечно, Тарпан посвежее будет.
Філія «Головний інформаційно-обчислювальний центр АТ “Укрзалізниця”» уклала договір із компанією «Вінком Україна» про впровадження бездротового інтернету в 16 поїздах, що дасть змогу пасажирам користуватися Wi-Fi-мережею під час подорожей. На реалізацію проєкту витратять 78,89 млн грн. Згідно з договором, фірма «Вінком Україна» відповідатиме за реалізацію всіх етапів проєкту: починаючи від проєктування і закінчуючи монтажем телекомунікаційного обладнання. У результаті цього, пасажири поїздів класу «Інтерсіті» зможуть користуватися бездротовим високошвидкісним інтернетом під час поїздок. Проєкт охоплює такі типи поїздів: десять поїздів Hyundai HRCS2, два потяги Skoda EJ675, два потяги ЕКр-1 «Тарпан», два потяги МПЛТ. Інтернет-з’єднання буде забезпечуватися за допомогою різних технологій, включно зі Starlink, LTE та Wi-Fi від станцій. Загальна сума договору становить 78,89 млн грн. Частину коштів, а саме 65,03 млн грн від загальної суми, буде витрачено на придбання обладнання, а решту 13,15 млн грн – на надання послуг. Завершити проєкт планується до квітня 2024 року. Гарантійний період на обладнання становить три роки з моменту монтажу та налагодження.
Це просто смішно.. Я розумію, що треба ставити "антисвин-захист", ну хоча б 20 Гіг на рейс.. Що вони там поставили, Старлінки з бізнес-пакетами? Там трафік безлімітний, тільки шейпер налаштувати.обʼєм трафіку обмежений 1 Гб на рейс.
і від Звягеля до Коростеня не краще або й гіршеКиївстар після Здолбунова в сторону Звягеля
Я там відключився і перестав займатися мазохізмом.і від Звягеля до Коростеня не краще або й гіршеКиївстар після Здолбунова в сторону Звягеля