Це щось не те, там Калуга та Москва і нема лічильників для води.poverka.org
poverka.org.ua
Це щось не те, там Калуга та Москва і нема лічильників для води.poverka.org
poverka.org.ua
Они никогда и не работали толком, дело вообще не в карантине. Единственно тупой путь в Киеве - Киевводоканал. Других вариантов увы, нет. Все остальное туфта и развод на бабло. По всему кругу ты туда возвращаешься.Неужели Укрметртестстандарт через карантин забил на это дело?
Так зателефонуйте їмНеужели Укрметртестстандарт через карантин забил на это дело?
В Киеве нет частных контор для поверки счетчиков?Они никогда и не работали толком, дело вообще не в карантине. Единственно тупой путь в Киеве - Киевводоканал. Других вариантов увы, нет. Все остальное туфта и развод на бабло. По всему кругу ты туда возвращаешься.Неужели Укрметртестстандарт через карантин забил на это дело?
Місяць тому в Укрметртестстандарті мій лічильник води повірили і визнали придатним після непроходження повірки на місці без зняття приватною фірмоюОни никогда и не работали толком, дело вообще не в карантине
Є, наприкладВ Киеве нет частных контор для поверки счетчиков?
Ну эти делают только неснимая, по,тому и цена такая, а если 4 и более счетчиков, то уже накладно может быть по деньгамМісяць тому в Укрметртестстандарті мій лічильник води повірили і визнали придатним після непроходження повірки на місці без зняття приватною фірмоюОни никогда и не работали толком, дело вообще не в карантине
Є, наприкладВ Киеве нет частных контор для поверки счетчиков?
Другий стовбчик "Ціна повірки лічильника води з демонтажем", виходить ще дорожче, ніж без зняттяНу эти делают только неснимая
Знімайте і везіть в Укрметртестстандарт - ціна 100₴ за одиницюесли 4 и более счетчиков, то уже накладно может быть по деньгам
А яка різниця? За повірку одного лічильника без демонтажу 300 грн (0 в разі негативного результату).если 4 и более
А яка різниця? За повірку одного лічильника без демонтажу 300 грн (0 в разі негативного результату).если 4 и более
За повірку одного лічильника з демонтажем 350-400 грн (350-400 у разі негативного результату). Де ви бачите економію?
С телефона не заметил второй столбик, но то цена наверное для рукожопов, которые сами не могут снятие вот и накидывают свои 250-300 за снятие и доставку для такихДругий стовбчик "Ціна повірки лічильника води з демонтажем", виходить ще дорожче, ніж без зняттяНу эти делают только неснимая
Знімайте і везіть в Укрметртестстандарт - ціна 100₴ за одиницюесли 4 и более счетчиков, то уже накладно может быть по деньгам
Я как то не доверяю совсем этому методу, очень уж он ненадежный для потребителя в плане того, что слишком много счетчиков бракуется, а если снять и почистить как следует, так еще один интервал прослужит.А далі повірятимете без демонтажу і жодних проблем.
Себастьян Перейро, коли я писав ту відповідь, того посту про 100₴ ще не було.
Ще напишіть, будь ласка, скільки коштують послуги із:
-демонтажу лічильника;
- доставки до Укрметртестстандарту;
- зворотньої доставки (вартість Вашого часу не рахуємо;
- монтажу лічильника;
- пломбування.
Тоді буде зрозуміла економія за умови, що усі 4 лічильника потрібно повіряти в один і той самий рік.
Post automatically merged:
Timurnet, вони це повторюють мільйон разів, коли замовляєте повірку (підтримка у них на висоті). Я особисто не стикався, бо усі мої 4 лічильника вони повірили успішно.
Саме мій випадокЯ как то не доверяю совсем этому методу, очень уж он ненадежный для потребителя в плане того, что слишком много счетчиков бракуется, а если снять и почистить как следует, так еще один интервал прослужит.А далі повірятимете без демонтажу і жодних проблем.
Не знаю, у вас цікавлюсь, бо ще ніколи не пломбував. Підозрюю, що безкоштовно.За пломбировку еще надо платить у вас?
Ни когда поверку не делал ?Не знаю, у вас цікавлюсь, бо ще ніколи не пломбував. Підозрюю, що безкоштовно.За пломбировку еще надо платить у вас?