Точно!!спочатку на громадський транспортЗ цими абонплатами треба ввести абонплату за доступ к магазинам. Не ну а шо??
Точно!!спочатку на громадський транспортЗ цими абонплатами треба ввести абонплату за доступ к магазинам. Не ну а шо??
Та аналог "транспортного". А шо, асфальт пересічні топчуть. Вийшов з дому - турнікет, відмітився. Вернувся - турнікет, відмітився. А ще "пробіг" з телефону автоматом підтягнули - і вуаля!спочатку на громадський транспортЗ цими абонплатами треба ввести абонплату за доступ к магазинам. Не ну а шо??
Курс до кінця війни буде 29 і все у тому ж дусі... Чомусь я не здивований.Кабінет міністрів України скасував заборону на припинення житлово-комунальних послуг, нарахування штрафів та пені, а також на стягнення заборгованості населення за житлово-комунальні послуги.
Це все погане нкрє вигадує завжди, трясця їх матерівоно ні до чого.
Ніби фронт рік майже на місці стоїть і ситуація, окрім зовсім близьких до лінії фронту населених пунктів, більш-менш зрозуміла: чи будинок цілий на вільній території, чи зруйнований, чи місто в окупації, чи знищене. І можна відповідно до цього оплачувати комуналку чи ні. А на початку війни найдоцільніше було зачекати.Курс до кінця війни буде 29 і все у тому ж дусі... Чомусь я не здивований.
Тому що один зелений, який себе назвав великим, не хоче взяти на себе відповідальність за все, що відбувається в країні, хоча мав це зробити, ще в 2019А складаєш усе до купи - отримуєш номер 95 кварталу
Вони нещодавно народили - сіськадовська зветься. Народили ж таки. Не пасуть задніх, працюютьотримуєш номер 95 кварталу
Але русіпсо до сих під розповсюджує типу не платіть комуналку- приїде рф, всі борги спишуть. І такі ждуни теж єІ можна відповідно до цього оплачувати комуналку чи ні
Там заявочка ще про 100 діб була ... але хто ж тепер згадає, "я нічєво нікому нє должєн" (с)взяти на себе відповідальність ... ще в 2019
через додаток яких банків вигидно?
ТАС Very Card. І все.кєшбєк
Приват( інфа по комуналці приходить правдива,є комісія, немає кешбеку). ПУМБ( є кешбек, інфа по комуналці крива якась, немає комісіі). Моно( давно не користувався). В ТАС які мінуси по комуналці?через додаток яких банків вигидно?ТАС Very Card. І все.кєшбєк
Ті всі обіцянки, як і 100 тис. кожному військовому та кредитні канікули були дані з розрахунку, що війна закінчиться через 2-3 місяці.Курс до кінця війни буде 29 і все у тому ж дусі... Чомусь я не здивований.
Наприклад Запоріжжя. У зоні дій?? Ні. Але ж 40 км від лінії фронту. Для таких теріторій потрібно було б знижку давати. А вони відключати лізуть. Звісно ж Ужгород не порівняти с Запоріжжям чи Херсоном. Але деякі у Київі думають, що у моєму місті життя це повна мисяка щастя...Ті всі обіцянки, як і 100 тис. кожному військовому та кредитні канікули були дані з розрахунку, що війна закінчиться через 2-3 місяці.Курс до кінця війни буде 29 і все у тому ж дусі... Чомусь я не здивований.
Щодо повернення обов'язковості сплати, особливо в тилу - я обидвома руками за, адже родичі і сусіди зловживають неоплатою.
От що я б скасував на воєнний період - це оплату не по лічильнику, як за доставку газу, хоча б для тих, в кого 0 споживання, або будинки в зоні бойових дій.
через додаток яких банків вигидно?ТАС Very Card. І все.кєшбєк
В додатку без комісу? 1 чистими? А картками інших банків коміс не прибрали? Дякую.через додаток яких банків вигидно?ТАС Very Card. І все.кєшбєк