Житлово-комунальні послуги

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Місто
Хмельницький
А картками інших банків коміс не прибрали?
Його ніколи не було на комуналку.
Дякую. Декілька років тому платив через ТАС карткою сібаса (5...10% коли ще були). Потім переключився на інші канали. Чомусь в пам'яті засіло щось про введення комісу.

От зараз сплатив за газ нафтогазу прив'язаною приватівською карткою. Комісу 0 і КБ 0 від привату - "поповнення мобільного"...
Screenshot_2024-01-19-12-24-11-069-edit_ua.privatbank.ap24.jpg
Screenshot_2024-01-19-12-29-43-019-edit_cn.wps.moffice_eng.jpg

Є сенс щось доказувати привату?
Чи краще перевіреними способами - пейхаб, порт, ізі? Чи може ще які хто порадить?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
У мене рядом є сусід. ..Так прийшли сміттярі. Запоріжці знають Вельтум. Принесли рахунок с боргом за три (!) роки з розрахунку на 12 (це ПЗДЦ!!) осіб...
так сміттярі наче не виставляють рахунки тим, хто мешкає в приватних будинках. Наскільки знаю, то там необхідно купляти сміттєві мішки різного кольору час від часу....

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
У мене рядом є сусід. ..Так прийшли сміттярі. Запоріжці знають Вельтум. Принесли рахунок с боргом за три (!) роки з розрахунку на 12 (це ПЗДЦ!!) осіб...
так сміттярі наче не виставляють рахунки тим, хто мешкає в приватних будинках. Наскільки знаю, то там необхідно купляти сміттєві мішки різного кольору час від часу....
Виставляють ще аж бігом. А пакети у них. Сплатив місячну платню - отримав пакети. Раніш можна було у квартальних. Наразі тільки у них. А от де вони інфо беруть для нарахувань, то ХЗ. Я до них їздив договір заключав.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
...
Виставляють ще аж бігом. А пакети у них. Сплатив місячну платню - отримав пакети. Раніш можна було у квартальних. Наразі тільки у них. А от де вони інфо беруть для нарахувань, то ХЗ. Я до них їздив договір заключав.
якраз про квартальних чув.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Як не виставляють? Раз в тиждень забирають пакет від воріт, за це приходить рахунок 50 грн/міс/людину.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Як не виставляють? Раз в тиждень забирають пакет від воріт, за це приходить рахунок 50 грн/міс/людину.
так наче лплата вхожить у варьість міщка, який у них купляєш, але якщо не виставляєш або виставляє в пакеті іншого кольору, то не забирають. Рахунок всеодно виставляють?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
так наче лплата вхожить у варьість міщка, який у них купляєш, але якщо не виставляєш або виставляє в пакеті іншого кольору, то не забирають. Рахунок всеодно виставляють?
Все навпаки. Є місячна платня з особи. В цю платню входить певна кількість мішків. Та якщо не платиш, нараховують борг. По фіг, що, наприклад мішків немає, чи не виставляєш повні мішки на вивіз.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
В нас ніяких мішків в оплату не входить, є тільки різні тарифні пакети: 1-2 мішки, або малий сміттєвий бак для 1-2 мешканців, середній бак для 3-9, великий бак для 10+. Баки можна у AVE купити або орендувати, з "неліцензійних" баків не забирають сміття...

Місто
Хмельницький
От зараз сплатив за газ нафтогазу прив'язаною приватівською карткою. Комісу 0 і КБ 0 від привату - "поповнення мобільного"...
Платив би Вєркою від ТАЗа, був би кешбек.
1% чистими.
Я очікував на 3% від привату, але не склалося.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Вітаю! На сьогодняшний день комуналку платити через додаток яких банків вигидно? ( обєктивна інфа, немає комісіі, кєшбєк...)
через изипей чи портмоне з комісією 0,5-1%, зате з кешбеком від привату 3% до 31,01,24 (треба підключити акцію Дім та ремонт)

Місто
Полтава
встановив додаток Таскомбанку. Для мого регіону найшло Енеру, Нафтогаз і доставку газу.Все . Навіть через свою вулицю не можу додати інші комунальні компанії ( вода, сміття). Ага,розігнався платити комуналку я.....

Місто
Харьков
У мене рядом є сусід. Електрика у нього це сонячні панелі та генератор. Він навіть не підключений. Вода - скважина. Каналізація - яма. Газ - пропан. Опалення - твердопаливник. Так прийшли сміттярі. Запоріжці знають Вельтум. Принесли рахунок с боргом за три (!) роки з розрахунку на 12 (це ПЗДЦ!!) осіб. Він поїхав до Вельтуму. Вони - несіть довідки про кількість прописаних. Він - йдіть на х... Я ваші послуги не замовляв. Все сміття чи спалюю чи сдаю на вторсировину. Вони типа пох.. є місцева постанова. Корочше - дійшло до Верховного суду де він виграв справу та Вельтум пішов до біса. Періодично коло нього ходють то водоканал, то газовики, то обленерго з великим бажанням отримати бабки. Але він шугає їх зброєю та вони тікають. Але рахунки (це теж ПЗДЦ) періодично сують з якимись боргами. Ну грошей же хоцца.
Вот читаю и складывается мнение что кто то очень любить пофантазировать да по искажать реальность

Місто
Харьков
Мега ржач був коли він спіймав газовика з рахунком за доставку газу. Він - так у мене газ навіть не підключений. Я пропаном користуюсь. Газовик - так це ж газ? Газ! Платіть за доставку треба. Серьога навіть не на х... його відправив, а набагато подалі... За цими мудозвонами треба стежити в оба. А то нарахують "абонплату" за вітер та дощ.
Очередные бредни и фантазии

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
У мене рядом є сусід. Електрика у нього це сонячні панелі та генератор. Він навіть не підключений. Вода - скважина. Каналізація - яма. Газ - пропан. Опалення - твердопаливник. Так прийшли сміттярі. Запоріжці знають Вельтум. Принесли рахунок с боргом за три (!) роки з розрахунку на 12 (це ПЗДЦ!!) осіб. Він поїхав до Вельтуму. Вони - несіть довідки про кількість прописаних. Він - йдіть на х... Я ваші послуги не замовляв. Все сміття чи спалюю чи сдаю на вторсировину. Вони типа пох.. є місцева постанова. Корочше - дійшло до Верховного суду де він виграв справу та Вельтум пішов до біса. Періодично коло нього ходють то водоканал, то газовики, то обленерго з великим бажанням отримати бабки. Але він шугає їх зброєю та вони тікають. Але рахунки (це теж ПЗДЦ) періодично сують з якимись боргами. Ну грошей же хоцца.
Вот читаю и складывается мнение что кто то очень любить пофантазировать да по искажать реальность
Та ні. Приїдь подивись. Можу навіть зза забору сфотати

Місто
Харьков
так сміттярі наче не виставляють рахунки тим, хто мешкає в приватних будинках
Совершенно верно, у нас когда то хотели сделать платный вывоз мусора, люди сказали ОК, больше никакого мусора выставлять на улицу возле домов не будем, начали все вывозить сами только не на свалку а куда газа глядят, загадили все посадки, все обочины обгадили в итоге было собрание с просьбой и мольбой перестать самим вывозить мусор, а слезно просили выставлять свой мусор возле дома во вторник до 10.00 и будет бесплатно ездить машина и все увозить

P.S. для того чтоб поубирать в посадках и на обочинах понадобилось порядка двух лет

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Мега ржач був коли він спіймав газовика з рахунком за доставку газу. Він - так у мене газ навіть не підключений. Я пропаном користуюсь. Газовик - так це ж газ? Газ! Платіть за доставку треба. Серьога навіть не на х... його відправив, а набагато подалі... За цими мудозвонами треба стежити в оба. А то нарахують "абонплату" за вітер та дощ.
Очередные бредни и фантазии
Йому регулярно тягнуть квитанції за минулого власника. С Запоріжгазом він "порешал", а наразі Нафтогаз до нього ходе.

Зверху