Загадки, задачки и головоломки

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Там реально слова упоротые еще и не все из них существительные...

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Та не, то слова, я вообще не вкуриваю как можно в таких загадках совать не существительные

'майже', 'тукан', 'перти','вщент','гамуз', 'бліда','спати',

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
Та не, то слова, я вообще не вкуриваю как можно в таких загадках совать не существительные

'майже', 'тукан', 'перти','вщент','гамуз', 'бліда','спати',
Тююю... ці всі знаю. А от з орканом не стикався. Приймайте в когорту неосвічених ;)

• Like
Реакції: idea

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Так-то "оркан" и в русском языке есть. В употреблении особо не встречал, впрочем, как и в украинском

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Онлайн-видання Zaxid.net, яке входить до медіахолдингу «Люкс», купило онлайн-гру «Словко» — українську версію гри Wordle, яку розробив львівський маркетолог і програміст Петро Нек. Гру перемістили на субдомен Zaxid.net, а на сайті Петра Нека працюватиме переадресація.

«Я радий, що Zaxid.net вирішив розвивати “Словко”, — цитує видання Петра Нека. — В них є бачення, як зробити його кращим, а я зосереджуся просто на відгадуванні нового слова. Приємно, що україномовна версія гри в слова стала доволі популярною. Це показує, що україномовний український продукт затребуваний аудиторії».

Суть гри полягає у вгадуванні слова з п’яти букв; при цьому гравець може використати не більше шести спроб. Слово дня є спільним для всіх гравців і оновлюється раз на добу. Результатами можна ділитися в соцмережах. За словами Петра Нека, щодня у «Словко» грає кілька тисяч людей.

Видання планує доробити й покращити з урахуванням побажань гравців, зокрема оновлять словники. Раніше у грі ставалися збої — спершу читачі не могли вгадати слово «Чубко», а потім різним користувачам пропонували різні слова.

«Для нас “Словко” є важливим елементом розширення і зміцнення аудиторії, — цитує Zaxid.net свого головного редактора Олега Ониська. — Тисячі наших читачів уже грають у цю гру, й ми сподіваємося, що після певного технічного вдосконалення їх стане ще більше. Ми маємо намір розвивати на сайті сегмент інтелектуальних ігор».

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
Зверху