В кабінеті в мене теж ок, але кабінет це не Асса, може бути і так і так.В особистому кабінеті пише, що все ок, хоча 9 місяців неактивності.
Они столько не протянут. На входящих много не заработаешь.концепція про 12 місяців на вхід змінилася?
я уверен, на это они сильно рассчитывали на интерконектОни столько не протянут. На входящих много не заработаешь.концепція про 12 місяців на вхід змінилася?
Така сама ситуація, міський та айтіфон, обидва на голодуванні, прийшло таке повідомлення, виникає питання, про який саме з номерів йде мова? Хоча б вказали номер, додіки...Щойно прийшла смс в ітфон, в якому підключені два номери — старий міський (не оплачується з жовтня) і новий мобільний, підключений в ітфоні та нещодавно переведений в «завжди на зв'язку» й теж неоплачений.
Переглянути вкладення 36917
Питання: концепція про 12 місяців на вхід змінилася?
Я вже просив 100500 разів - не помагає - дописувати номер в смс.Така сама ситуація, міський та айтіфон, обидва на голодуванні, прийшло таке повідомлення, виникає питання, про який саме з номерів йде мова? Хоча б вказали номер, додіки...Щойно прийшла смс в ітфон, в якому підключені два номери — старий міський (не оплачується з жовтня) і новий мобільний, підключений в ітфоні та нещодавно переведений в «завжди на зв'язку» й теж неоплачений.
Переглянути вкладення 36917
Питання: концепція про 12 місяців на вхід змінилася?
В смс с "напоминалками" о пополнении инет номера, мне приходят сами номера в тексте.Я вже просив 100500 разів - не помагає - дописувати номер в смс.
У мене ось так. І хто зна, що треба поповнити...В смс с "напоминалками" о пополнении инет номера, мне приходят сами номера в тексте.Я вже просив 100500 разів - не помагає - дописувати номер в смс.
Маються на увазі номери, отримані в ітфоні, чи ті, які обслуговуються на тарифі ітфон онлайн?Телефонував на гарячку, це тільки для айтіфону.
Мій модемний 01157....., без змін 12 міс. ....
А разве тариф "итфон онлайн" можно получить еще где-то кроме итфона?Маються на увазі номери, отримані в ітфоні, чи ті, які обсоуговуються на тарифі ітфон онлайн?Телефонував на гарячку, це тільки для айтіфону.
Мій модемний 01157....., без змін 12 міс. ....
Ні, не можна. Але його можна змінити.А разве тариф "итфон онлайн" можно получить еще где-то кроме итфона?
Мені тоже прийшло. Якщо таке зроблять то швидше розпрощаюсьПришли сообщения об отключении номеров после трёх месяцев неактивности. Уже 12 месяцев все или это попытка получить абонку ?
Не был бы так категоричен. Проект "IT_Phone", как выяснила общественность, это все относится только к тем номерам, был создан "на коленке", без каких либо понятий с рисками и т.п. Глупо держать сотни номеров на удержании, лишь только потому, что кто-то захотел поэкспериментировать, при этом не принося прибыли абсолютно никому. По моей информации, номеров вне данной программы, новшества не касаются. А те "мертвые души", погоды не сделают никому, от слова - совсем.Интер и так еле дышит, так ещё и это...
То яка проблема, здійснити 1 дзвінок на кілька секунд, і потратити за це 50 коп?raptor, аналогічно, але смс є.