- Місто
- county Surrey
Я не помню пароль от ассы.через ассу
Ошибся, последние 4 цифры звонящего номера надо ввести.Вы пишете смс, это они что-то поменяли?
Я не помню пароль от ассы.через ассу
Ошибся, последние 4 цифры звонящего номера надо ввести.Вы пишете смс, это они что-то поменяли?
Не понял! У меня в https://my.intertelecom.ua указано: Номер дійсний до (мм.рррр): 12.2022 Если у меня тариф "Завжди на зв'зку 50"и я не буду три месяца его пополнять, то его отключат?Про зміни терміну дії абонентського номера
25.10.2021
Шановні абоненти! Інформуємо вас, що з 01.11.2021 вводяться зміни щодо терміну дії абонентського номера. 1. Для абонентів міської нумерації. У разі, якщо ви не сплачуєте абонентську плату протягом 6 місяців, ваш абонентський номер підлягає відключенню без можливості відновлення. 2. Для інтернет абонентів, абонентів мобільної нумерації (094) та абонентів, які обслуговуються на тарифних планах з періодом нарахування пакета 30 днів. Якщо ви не сплачуєте абонентську плату протягом 3 місяців, ваш абонентський номер підлягає відключенню без можливості відновлення.
Тут не подскажу, не встречался с этим. Может с прошлой абонки осталось что-то, или бонусы?есть минуты, которые списываются при звонке через IT-Phone - это минуты в кредит или как?
ІТФон є безкоштовним (це зіичайний софтфон). Хвилини списуються з вашого номеру, який має певний таоифний план - от за ним перевіряйте.ars, но пишет же "Номер дійсний до (мм.рррр): 12.2022". Кстати, на счету 0, а есть минуты, которые списываются при звонке через IT-Phone - это минуты в кредит или как?
Списывает, как бы пакетные минуты на мобильных операторов с абонки, но я забыл, когда платил абонку, если вообще когда-то платил. Мне раньше на номере давалось без абонки 30 бонусных минут на IT за стаж номера. Ними я и пользовался, но сейчас их не вижу в системе "МИ".Может с прошлой абонки осталось что-то, или бонусы?
Именно так, но я не платил абонку. Может бонус какой от ИТ в виде халявной абонки?Хвилини списуються з вашого номеру, який має певний таоифний план - от за ним перевіряйте.
Нє, це не для показу активності. А для того, щоб задіяти нові правила, тобто, через 3 місяці неактивності після зняття останньої абонки, відключити номери. Імхо.Ну а як ще показати фейкову активність, щоби не розігнали до нового року? Хтось собі премію так отримає.