Загальні питання про Інтертелеком

• Автор теми SerP
  • Дата створення
Місто
Киев
Снова сегодня звонит оператор, спрашивает почему в этом месяце вы не оплатили абонентскую плату по номеру. Многим ли ещё сегодня он звонил?

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Снова сегодня звонит оператор, спрашивает почему в этом месяце вы не оплатили абонентскую плату по номеру. Многим ли сегодня он звонил?
А нащо вони так дзвонять? Для статистики, чи заради піклування? Ось це дійсно люксова підтримка, особисто оператор дзвонить щоб ви не забули поповнити рахунок! (y)

• Like
Реакції: moby
Місто
Киев
Ось це дійсно люксова підтримка
Люксовой она была бы, если я сам мог установить/отменить такие напоминания. А в такой реализации, получается:
особисто оператор дзвонить щоб ви
...прочувствовали на себе полноту льющегося спама из всех щелей, когда надо и не надо.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Снова сегодня звонит оператор, спрашивает почему в этом месяце вы не оплатили абонентскую плату по номеру. Многим ли ещё сегодня он звонил?
Я вже рік як вніс цей номер в чорний список.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
Дзвонили, запитали чого не повнив рахунок. Відповів, що через їх зміни в тарифах та затягування вирішення проблем - влітку 2026 буду поповнювати, тобто сплачую за 1 місяць раз на рік. І попросив більше не дзвонити.

Замість 1000 хв по Києву та 50 хв на мобільні - мені зробили 100 хвилин, де разом Київ і мобільні. Круто, так?!

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Я купував зимою пакет на ROZETKA та там був тариф "IT всесвіт базовий", користуюсь тільки через itPhone зараз помітив що змінився тариф на "SIP всесвіт базовий", подзвонив котикам сказали що різниці між цими двома тарифами немає.

Дійсно різниці немає чи є сенс змініти назад на "IT всесвіт базовий"?

Місто
kyiv
Я купував зимою пакет на ROZETKA та там був тариф "IT всесвіт базовий", користуюсь тільки через itPhone зараз помітив що змінився тариф на "SIP всесвіт базовий", подзвонив котикам сказали що різниці між цими двома тарифами немає.

додаткове питання виникає чи є різниця між SIP Всесвіт Базовий та IT Всесвіт Базовий (бонус)

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
  • Like
Реакції: Evan

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Місто
Київ
Есть пруф в виде скрина? Не, я не доколупаться, вдруг может.
Сегодня устал. Завтра потрындю и сделаю скрин ЛК с минусовым балансом.
Но тебе придется выкупить у меня номер, так как мне он с минусом будет не нужен. Плата символическая.
Post automatically merged:

:)

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

В одній із сусідніх тем я питав про таке ж. На двох номерах був ІТ Базовий, а став SIP Базовий. Причому, номери використовувались як через сіп, так і через сімку. Експериментально визначив, що умови тп однакові.

Місто
Київ
Есть пруф в виде скрина? Не, я не доколупаться, вдруг может.
Докладываю.
Взял пустой чистый номер с нулем на счету, добавил его в ITPhone. Сделал звонок длительностью 40 минут на Лайку, далее надоело, отключил. Можно и более минут, но только один первый звонок, повторно уже не позвонить.
Номер в минусах.:) Теперь номер мне не нужен, кому надо передам данные от ЛК.

Вкладення

• 2025-11-02_124337.jpg
    2025-11-02_124337.jpg
    55.5 КБ · Перегляди: 21
  • 2025-11-02_134407.jpg
    2025-11-02_134407.jpg
    51.2 КБ · Перегляди: 21
  • 2025-11-02_135456.jpg
    2025-11-02_135456.jpg
    51.3 КБ · Перегляди: 21
Зверху