А нащо вони так дзвонять? Для статистики, чи заради піклування? Ось це дійсно люксова підтримка, особисто оператор дзвонить щоб ви не забули поповнити рахунок!Снова сегодня звонит оператор, спрашивает почему в этом месяце вы не оплатили абонентскую плату по номеру. Многим ли сегодня он звонил?
Люксовой она была бы, если я сам мог установить/отменить такие напоминания. А в такой реализации, получается:Ось це дійсно люксова підтримка
...прочувствовали на себе полноту льющегося спама из всех щелей, когда надо и не надо.особисто оператор дзвонить щоб ви
щоб поповнили рахунок, цей прозвон входить в їх обов'язкиА нащо вони так дзвонять?
Я вже рік як вніс цей номер в чорний список.Снова сегодня звонит оператор, спрашивает почему в этом месяце вы не оплатили абонентскую плату по номеру. Многим ли ещё сегодня он звонил?
Виправили.Можливо, я щось пропустив, але під час спроби зареєструвати SIP-номер від Інтертелекому через застосунок ITPhone список доступних номерів порожній. І це не лише в мене.
Действительно, разницы нет)) только с одного вы можете звонить без оплаты абонплаты,а с другого нет.имхоДійсно різниці немає
додаткове питання виникає чи є різниця між SIP Всесвіт Базовий та IT Всесвіт Базовий (бонус)Я купував зимою пакет на ROZETKA та там був тариф "IT всесвіт базовий", користуюсь тільки через itPhone зараз помітив що змінився тариф на "SIP всесвіт базовий", подзвонив котикам сказали що різниці між цими двома тарифами немає.
Дійсно різниці немає чи є сенс змініти назад на "IT всесвіт базовий"?
и тот и тот позволяет звонить без оплаты абонплаты по 0,5 коп мин с посекундной тарификациейс одного вы можете звонить без оплаты абонплаты,а с другого нет.имхо
Странно.при неоплате,sip всегда не давал звонить.А вот интернета,в sip тарифах точно нет.И когда,якобы,он появится будет повод разводить на деньгии тот и тот
В IT Всесвіт Базовий можна уходить в минус по звонкам, пока их супер билинг, не оборвет связь. Далее не знаю. а ты знаешь?при неоплате,sip всегда не давал звонить.
Как и насколько?В IT Всесвіт Базовий можна уходить в минус по звонкам
Как и насколько?
Пробовал так. Трындел до минус 15 гривен, далее наскучило, оборвал звонокпока их супер билинг, не оборвет связь.
Есть пруф в виде скрина? Не, я не доколупаться, вдруг может.минус 15 гривен
Сегодня устал. Завтра потрындю и сделаю скрин ЛК с минусовым балансом.Есть пруф в виде скрина? Не, я не доколупаться, вдруг может.
В одній із сусідніх тем я питав про таке ж. На двох номерах був ІТ Базовий, а став SIP Базовий. Причому, номери використовувались як через сіп, так і через сімку. Експериментально визначив, що умови тп однакові.Я купував зимою пакет на ROZETKA та там був тариф "IT всесвіт базовий", користуюсь тільки через itPhone зараз помітив що змінився тариф на "SIP всесвіт базовий", подзвонив котикам сказали що різниці між цими двома тарифами немає.
Дійсно різниці немає чи є сенс змініти назад на "IT всесвіт базовий"?
Докладываю.Есть пруф в виде скрина? Не, я не доколупаться, вдруг может.
Интересно)) открывает массу возможностейДокладываю