СЛон
коментатор
Biker XTR, у меня сегодня сняло 5грн с бонуса за регу в АССА. Основной не тронуло
Biker XTR, у меня сегодня сняло 5грн с бонуса за регу в АССА. Основной не тронуло
12.05 прийде 100%, нічого нажимать не потрібно. Сам чекав 9.04.После подключения к Интеру 12.04 помимо тарифного трафика дали сразу 2560 МБ инета по какой-то там акции (вроде 30 Гигов на год).
Когда ждать след.порцию? 12.05? Я ждал 1.05 - глухо... Или что-то надо где-то нажимать?
В рамках послуги «Рік 3G у подарунок» кожні 30 днів нараховується бонусний трафік протягом року з моменту підключення.
Та можна і в інтернеті підключитись, на руімку. Наприклад, тут, чи тут. Правда, треба уточнити, чи вони підключають без купівлі їхнього обладнання. А для чого карти перетикати?, тут пишуть, що він підтримує 2 карти...Доброго вечора.
Хочу підключитись до інтера в мене моторола хт 1080. В мому місті тільки мопеди продають потрібно за 100 км їхати у львів або луцьк. Можливо є варіант це віддалено зробити або якийсь варіант з рімкою хоч це незручно карти перетикати.
Якщо прошивати, то треба везти телефон в цоа, або до дилера. Або, по тих посиланнях, що я дав, запитати, чи прошиють і відішлють назад, якщо їм передати Новою Поштою.Слот на рім або сім один але підтримуе два стандарти жсм та сдма і номер сдма можливо прошити тоді буде два номери з можливістью переключення жсм або сдма
http://red-forum.com/showpost.php?p=1147764&postcount=4645Тільки біда з підключеням
Для таких випадків рекомендую "взяти на озброєння" ось таку картинку:[MENTION=64 сказав(ла):Alex[/MENTION];1147251]охоспаде, да "назад", "назад", а не "взад" и "в зад"!
Доброго вечора.
Хочу підключитись до інтера в мене моторола хт 1080. В мому місті тільки мопеди продають потрібно за 100 км їхати у львів або луцьк. Можливо є варіант це віддалено зробити або якийсь варіант з рімкою хоч це незручно карти перетикати.
Предлагаю термин "взад" применять непременно в сочетании с не менее словарными словами "токмо", "ибо", "чело", "бояре", "вестимо", "горница", "терем", "хоромы" и т.п."назад" = "взад" (наречие) = синонимы. "В зад" - существительное.
ВЗАД, нареч. (разг.). В обратном направлении, назад. В. и вперед. Ни в. ни вперед (ни с места). (Толковый словарь Ожегова)