Загальні питання про Інтертелеком

• Автор теми SerP
  • Дата створення
Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
За звонки по сип не с украинского ИП снимает с основного счета. Хотел потратить бонусы от портмоне, не получилось..

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
После подключения к Интеру 12.04 помимо тарифного трафика дали сразу 2560 МБ инета по какой-то там акции (вроде 30 Гигов на год).
Когда ждать след.порцию? 12.05? Я ждал 1.05 - глухо... Или что-то надо где-то нажимать?

Місто
Рівне
После подключения к Интеру 12.04 помимо тарифного трафика дали сразу 2560 МБ инета по какой-то там акции (вроде 30 Гигов на год).
Когда ждать след.порцию? 12.05? Я ждал 1.05 - глухо... Или что-то надо где-то нажимать?
12.05 прийде 100%, нічого нажимать не потрібно. Сам чекав 9.04.

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Слон
ну вроде же не глупый и не ленивый... неужели так сложно ОДИН раз прочитать условия твоих бонусов?
В рамках послуги «Рік 3G у подарунок» кожні 30 днів нараховується бонусний трафік протягом року з моменту підключення.

Місто
Нововолинськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3 Pro
Доброго вечора.
Хочу підключитись до інтера в мене моторола хт 1080. В мому місті тільки мопеди продають потрібно за 100 км їхати у львів або луцьк. Можливо є варіант це віддалено зробити або якийсь варіант з рімкою хоч це незручно карти перетикати.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Доброго вечора.
Хочу підключитись до інтера в мене моторола хт 1080. В мому місті тільки мопеди продають потрібно за 100 км їхати у львів або луцьк. Можливо є варіант це віддалено зробити або якийсь варіант з рімкою хоч це незручно карти перетикати.
Та можна і в інтернеті підключитись, на руімку. Наприклад, тут, чи тут. Правда, треба уточнити, чи вони підключають без купівлі їхнього обладнання. А для чого карти перетикати?, тут пишуть, що він підтримує 2 карти...

Місто
Нововолинськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3 Pro
Слот на рім або сім один але підтримуе два стандарти жсм та сдма і номер сдма можливо прошити тоді буде два номери з можливістью переключення жсм або сдма

Добавлено через 10 минут
Мені більш цікаво прошити номер в основному для інтернета бо мене з оптимум 30 перевели на якийсь тариф з 250 мб щей ціну за 50 мб збільшили до 5 грн а я то провтикав бо в польщі був і замість 100 грн стало мінус 7 а раніше 100 мб на день мені вистачало. Тому вирішив повернутись до інтера. Тільки біда з підключеням. А стару моторолку хт 907 сестрі відав там непоганий тариф мені оператор сам запропонував але тепер мушу сюди якось прошити номер.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Слот на рім або сім один але підтримуе два стандарти жсм та сдма і номер сдма можливо прошити тоді буде два номери з можливістью переключення жсм або сдма
Якщо прошивати, то треба везти телефон в цоа, або до дилера. Або, по тих посиланнях, що я дав, запитати, чи прошиють і відішлють назад, якщо їм передати Новою Поштою.

Ну а ті дилери, що є у вас, вони не можуть прошити номер в твій телефон? Модеми ж якось прошивають... Може не хочуть?...

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
[MENTION=64 сказав(ла):
Alex[/MENTION];1147251]охоспаде, да "назад", "назад", а не "взад" и "в зад"! :D
Для таких випадків рекомендую "взяти на озброєння" ось таку картинку:

Місто
Рівне (Смига 99%)
Підкажіть, будь-ласка, на що можна потратити:
1) Бонус регістрація АССА в тарифному плані Супер 3G планшет 40;
2) Бонус за заповнення контактного номер телефона в тарифному плані Супер 3G планшет 40.

Місто
Киев
Доброго вечора.

С 1080 может быть не все так просто. Подозреваю, что версия Андрюши 4.1.2 и выше, в таком случае, данная модель, в отличии от ХТ907, будет работать только от руимки с правкой мозгов. В редких случаях, поднимается без вмешательства в "мозги", но это скорей всего потому, что кто-то уже ковырял. По кинутым выше ссылкам, а точнее по первой, там точно нет кому это сделать. Если есть возможность выслать НП, можешь мне в Киев переслать, все сделаю. Или может кто из знакомых будет в Киеве, могут завезти, по времени это обычно занимает минут 20. Удаленно браться вряд-ли кто будет.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Ognenko, на все кроме абонплаты. Например, на подарки от Интертелеком (3ГБ, 10ГБ)

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
"назад" = "взад" (наречие) = синонимы. "В зад" - существительное.

ВЗАД, нареч. (разг.). В обратном направлении, назад. В. и вперед. Ни в. ни вперед (ни с места). (Толковый словарь Ожегова)
Предлагаю термин "взад" применять непременно в сочетании с не менее словарными словами "токмо", "ибо", "чело", "бояре", "вестимо", "горница", "терем", "хоромы" и т.п. :)

Місто
Нововолинськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3 Pro
Я сам обновляв на андроід 4.4.4 але перетикати сім рім геморойно( і два тела теж напряг 1080 і так великий а літо

Добавлено через 11 минут

Я сам прошивав бо небуло українськоі та і москальскої мови тільки польска а читати по польськи напряжно там латиниця та і літери з крапками рисками іньшими словами усе зрозуміло але потрібно мозок напрягати.
Перевтикати картку геморойно.
З хт 907 таж проблема якщо обновляєшся до кітката то тільки рімка тому там і необновляв.
А а на хт 1080 навіть рев б працює я на 4 пда читав але якось прикольно через мобільну точку вмикається

Останнє редагування:
Зверху