Загальні питання про Інтертелеком

• Автор теми SerP
  • Дата створення
Місто
Kyiv
але вирішувати цю проблему має Київстар. Туди і треба скаржитись.
Не согласен. Откуда такой вывод без вводных?
Все просто. Проблема з дозвоном у абонента КС. Абонент має скаржитись своєму оператору (КС), більше нікому, для оператора Польщі цей абонент "ніхто", як і для Інтертелекому. А вже "рідний" оператор ініціює дослідження проблеми по ланцюжку. Саме так це працює на практиці.

Місто
Киев
Подскажите, услуга «SMS с е-мейл», предоставляется для абонентов Интертелеком? Могут ли абоненты Интертелеком получать на мобильные телефоны не только текстовые, но и мультимедийные сообщения, отправленные с компьютеров посредством электронной почты.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Эта услуга передавала только смс. И только одно. Без вариант сочленённых смс по несколько штук.

• Like
Реакції: moby
Місто
Киев
Эта услуга передавала только смс. И только одно. Без вариант сочленённых смс по несколько штук.
Подскажите. В каком формате нужно прописать адрес получателя, при отправке сообщения с электронной почты. Чтобы сообщение пришло в виде СМС, на номер телефона Интертелеком?

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Подскажите. В каком формате нужно прописать адрес получателя, при отправке сообщения с электронной почты. Чтобы сообщение пришло в виде СМС, на номер телефона Интертелеком?
Там, наче, не всі оператори вміли відправляти смс з мила. Київстар точно таке вмів. Я відсилав. Але, десь в 20-21 році була інформація, що КС припинив надавати цю послугу. За інших операторів не знаю, не практикував.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Нужно точно узнать работает ли эта услуга у оператора. Если добраться до странички с ответом, то там должна быть и инструкция как это делать

Місто
kiev
всі давно відключили послугу "мейл-смс" є тільки сторонні оператори, або самому піднімати гсм шлюз

Місто
kyiv
Хтось зробив ддос атаку на сайт інтертелеком, сайт не працює 😞
Це така сильна атака може бути, чи слабкий сервер?

Ну хоч особистий кабінет працює..

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Хтось зробив ддос атаку на сайт інтертелеком, сайт не працює 😞
Це така сильна атака може бути, чи слабкий сервер?

Ну хоч особистий кабінет працює..
Нове оновлення сайту виявилось, а не атака. Добре так оновили
Post automatically merged:

Перевірив інформацію по домену. Домен має NS сервера cloudflare.

(Інтертелеком обслуговує свій домен у якогось застарілого і жахливого хостинга в якого на головній сторінці майже всі кнопки не працюють)

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Забагато різноманітного флуду.
Таке, що чи збирається ІТ оновлювати сайт і якось продовжувати далі існувати бо тримоб має ліцензію до серпня 2025. А в ІТ щось давно без змін тому і сюди запостив що чому це не виправили.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
А ось тепер цікаве питання. Я маю номер ІТ (використовую заради міського 044). Я на передплаті. Як в мене тепер мінусовий баланс?

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
В цифрах это сколько?
-3.40 . Копійки звісно але я не очікував, що на передплаті таке може бути.
ІТ прокоментував це так:
"Якщо у вас на рахунку є залишок будь-який, вам система пропустить зробити дзвінок і відповідно якщо на рахунку не достатньо суми коштів на всю вашу розмову, вас може внести в мінус, що б ви змогли завершити її."

Місто
Киев
-3.40 . Копійки звісно але я не очікував, що на передплаті таке може бути.
А, ну это давно обговаривалось, в пару коп/грн бывает пускает. По какому алгоритму так и не понял. Ключевая проблема, это когда на одном л/с несколько номеров, и при уходе в такой минус все не алекают, пока не поймут в чем причина и погасят тот минус.

Зверху