Цікаво, це випадково не той тариф, який пропонують MNP-абонентам? Бо вартість там як раз 99 грн/30 днів + період його дії обмежено 180 днями.Vinzor, тариф зі знижкою є окремим тарифом до жовтня.
Какое название тарифа пишет в личном кабинете, на который дают скидку? Со скидкой, начисляется 1000 или 750 минут по Украине ?Vinzor, я кажу про тариф на який дають знижку у зв'язку з відключенням 3G.
Розмріялись? Якщо беремо найдешевший тариф за 120 грн, то дають знижку 21 грн, тобто плата 99 і все. Надалі 2G працює і відповідно дзвінки.Какое название тарифа пишет в личном кабинете, на который дают скидку? Со скидкой, начисляется 1000 или 750 минут по Украине ?Vinzor, я кажу про тариф на який дають знижку у зв'язку з відключенням 3G.
тариф без змін "IT всесвіт базовий", вони надають бонус у розмірі 21 грн, по білінгу списується 99 грн з балансу, та 21 грн бонусних, ітого 120 грн.Vinzor, тариф зі знижкою є окремим тарифом до жовтня.
Минут по Украине начисляется 1000, при снятии абонплаты 99 гривен?тариф без змін "IT всесвіт базовий", вони надають бонус у розмірі 21 грн, по білінгу списується 99 грн з балансу, та 21 грн бонусних, ітого 120 грн.Vinzor, тариф зі знижкою є окремим тарифом до жовтня.
Я дуже радий... Я попросив щоб не телефонували, подивимось що буде тож якщо позвонять то напишу сюди, що лайфхак не діє)yanv, отримати АП) наче достатньо сказати щоб більше не телефонували і вони не будуть (зі слів оператора)
Так и напишешь)) Мне когда-то маты помогли (пусть будут те что в спорт залах), заставил поставить отметку "не звонить".то напишу сюди, що лайфхак не діє)
Що дивиться.Мені телефонували. Допомог метод Виталикаподивимось
А коли 4G запустять не питав їх?Так и напишешь)) Мне когда-то маты помогли (пусть будут те что в спорт залах), заставил поставить отметку "не звонить".то напишу сюди, що лайфхак не діє)
Ага, а як їм звонити? Краще метод вище - продиктувати гарні слова і надати багатошановним (ні) сударям путівку на три буковки.Маю інший метод. Постав їх у ЧС (чорний список).
Дієво!Працює відмінно. Більше жодних дзвінків.
Футболять мене. Кажуть, що в соціальних мережах напишуть. Так що поки кормлять цими дуууже серйозними 21 гривнями для оплати тарифу.А коли 4G запустять не питав їх?
Это было лет 7 назад, что обзвоны, что методы их избежать, не поменялись.)А коли 4G запустять не питав їх?
А вона є? Запитайте краще у підтримкиКакая оплата за переход с более дорого тарифа на более дешевый?
Вони не мають цієї інформації, але орієнтовно (як повідомляли мені, та якщо не помиляюсь) - 4 квартал цього року.А коли 4G запустять не питав їх?