Загальні питання про Інтертелеком

• Автор теми SerP
  • Дата створення
Місто
Dnipro
А на "Всесвіт Стандарт" також дають знижку в 21 гривню, чи більшу? :unsure:

Місто
Dnipro
Vinzor, тариф зі знижкою є окремим тарифом до жовтня.
Цікаво, це випадково не той тариф, який пропонують MNP-абонентам? Бо вартість там як раз 99 грн/30 днів + період його дії обмежено 180 днями.

• Like
Реакції: moby

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
Vinzor, я кажу про тариф на який дають знижку у зв'язку з відключенням 3G.

Місто
Киев
Какое название тарифа пишет в личном кабинете, на который дают скидку? Со скидкой, начисляется 1000 или 750 минут по Украине ?

Останнє редагування:
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Какое название тарифа пишет в личном кабинете, на который дают скидку? Со скидкой, начисляется 1000 или 750 минут по Украине ?
Розмріялись? Якщо беремо найдешевший тариф за 120 грн, то дають знижку 21 грн, тобто плата 99 і все. Надалі 2G працює і відповідно дзвінки.
Знижку нараховують попросивши її у службі підтримки 0945050750 (по телефону адже через чат не видають ніби)

Як вище сказано - MNP тариф майже. В панелі мені показує баланс і пункт "Исключительно для АП" з цими 21 грн.

• Like
Реакції: moby
Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
тариф без змін "IT всесвіт базовий", вони надають бонус у розмірі 21 грн, по білінгу списується 99 грн з балансу, та 21 грн бонусних, ітого 120 грн.

Місто
Киев
тариф без змін "IT всесвіт базовий", вони надають бонус у розмірі 21 грн, по білінгу списується 99 грн з балансу, та 21 грн бонусних, ітого 120 грн.
Минут по Украине начисляется 1000, при снятии абонплаты 99 гривен?

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Скажіть будь ласка яка мета дзвінків від ІТ про нагадування поповнення рахунку для сплати тарифу? Я користуюсь лише хвилинною тарифікацією і не збираюсь платити за тариф. Не піднімав і ці дзвонили мені щодня двічі.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
yanv, отримати АП) наче достатньо сказати щоб більше не телефонували і вони не будуть (зі слів оператора)

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
yanv, отримати АП) наче достатньо сказати щоб більше не телефонували і вони не будуть (зі слів оператора)
Я дуже радий... Я попросив щоб не телефонували, подивимось що буде тож якщо позвонять то напишу сюди, що лайфхак не діє)

Місто
Kyiv & Lviv
Маю інший метод. Постав їх у ЧС (чорний список).
Дієво! :cool: Працює відмінно. Більше жодних дзвінків.

Місто
Київ
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Маю інший метод. Постав їх у ЧС (чорний список).
Дієво! :cool: Працює відмінно. Більше жодних дзвінків.
Ага, а як їм звонити? Краще метод вище - продиктувати гарні слова і надати багатошановним (ні) сударям путівку на три буковки.
Post automatically merged:

А коли 4G запустять не питав їх?
Футболять мене. Кажуть, що в соціальних мережах напишуть. Так що поки кормлять цими дуууже серйозними 21 гривнями для оплати тарифу.

Місто
kyiv
Какая оплата за переход с более дорого тарифа на более дешевый?
А вона є? Запитайте краще у підтримки

А коли 4G запустять не питав їх?
Вони не мають цієї інформації, але орієнтовно (як повідомляли мені, та якщо не помиляюсь) - 4 квартал цього року.

Зверху