Знов повернулося на 06.26. То був глюкПополнил сегодня на 120грн "IT Всесвіт" Срок действия номера продлён до 06.26. Далеко не на год. При активации пакета 1 января срок был до 10.25 Тоже не на год. Думал, что может такой срок при активации меньше года. Но при пополнении на год выходит всё равно. Не так как я расчитывал. Или может глюк системы?
Знов повернулося на 06.26. То був глюкПополнил сегодня на 120грн "IT Всесвіт" Срок действия номера продлён до 06.26. Далеко не на год. При активации пакета 1 января срок был до 10.25 Тоже не на год. Думал, что может такой срок при активации меньше года. Но при пополнении на год выходит всё равно. Не так как я расчитывал. Или может глюк системы?
Тільки тепер все зрозуміло. Дякую за допомогу!Знов повернулося на 06.26. То був глюкПополнил сегодня на 120грн "IT Всесвіт" Срок действия номера продлён до 06.26. Далеко не на год. При активации пакета 1 января срок был до 10.25 Тоже не на год. Думал, что может такой срок при активации меньше года. Но при пополнении на год выходит всё равно. Не так как я расчитывал. Или может глюк системы?Термін дії номеру Інтертелеком
Vesper, выезд есть пока ещё. Краснодар-Стамбул и дальше. И я бы даже не думал. Преследовать, как Троцкого или Бандеру не будут, а новую жизнь сейчас масса людей начинает. Что до имущества - ну, в любом случае лучше, чем жителям Харькова, Мариуполя или Чернигова.red-forum.com
У мене спрацювало таке, дзвінок на 5 секунд, +9 місяців в ОК.3. Платное действие
Не знаю, поясніть в чому різниця?Чому саме 10 грн і 1 рік, а не 17 гривень і 400 днів?
бажано повна сплата абонплатиЧи діє тут система "поповни на 10 грн і строк дії номеру збілшиться на 1 рік"?
Кому бажано? ІТ чи абоненту? Абоненту бажано сплатити 10 коп і подовжити життя номерам.бажано повна сплата абонплати
бажано абоненту, бо так надійнішеКому бажано? ІТ чи абоненту? Абоненту бажано сплатити 10 коп і подовжити життя номерам.![]()
Що значить надійніше? У ІТ взагалі немає нічого надійного, номери з IT Phone можуть видалити просто тому що щось їм не сподобалось. А тут або термін подовжується, або ні.надійніше
От взнаєш, звідки ти вигадав про 10 грн. І мені також поясниш, в чому різниця між двома фантазіями.Не знаю, поясніть в чому різниця?
А що це взагалі за акт виконаних робіт? То щось для бізнес-клієнтів чи для співробітників?Відколи їх офіційна пошта в зоні ukr net?
Бідні не можуть дати 100+- грн на пошту з доменом intertelecomВідколи їх офіційна пошта в зоні ukr net?
є таке, видно відвалилась база номерів, або самі відключилиМожливо, я щось пропустив, але під час спроби зареєструвати SIP-номер від Інтертелекому через застосунок ITPhone список доступних номерів порожній. І це не лише в мене.
фахівцям вже повідомили про проблему, сказали в підтримцівідвалилась