Загальні питання про Інтертелеком

• Автор теми SerP
  • Дата створення
Місто
Киев
Наверное ковыряют, потому что письма от реда для "Деда Мороза" иногда приходят быстрее, чем с других источников)

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Пополнил сегодня на 120грн "IT Всесвіт" Срок действия номера продлён до 06.26. Далеко не на год. При активации пакета 1 января срок был до 10.25 Тоже не на год. Думал, что может такой срок при активации меньше года. Но при пополнении на год выходит всё равно. Не так как я расчитывал. Или может глюк системы?
Знов повернулося на 06.26. То був глюк

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Пополнил сегодня на 120грн "IT Всесвіт" Срок действия номера продлён до 06.26. Далеко не на год. При активации пакета 1 января срок был до 10.25 Тоже не на год. Думал, что может такой срок при активации меньше года. Но при пополнении на год выходит всё равно. Не так как я расчитывал. Или может глюк системы?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Тільки тепер все зрозуміло. Дякую за допомогу!

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Чи діє тут система "поповни на 10 грн і строк дії номеру збілшиться на 1 рік"?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Що значить надійніше? У ІТ взагалі немає нічого надійного, номери з IT Phone можуть видалити просто тому що щось їм не сподобалось. А тут або термін подовжується, або ні.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
США; Киев
Телефон
Samsung Galaxy S21
Можливо, я щось пропустив, але під час спроби зареєструвати SIP-номер від Інтертелекому через застосунок ITPhone список доступних номерів порожній. І це не лише в мене.

Місто
kiev
Можливо, я щось пропустив, але під час спроби зареєструвати SIP-номер від Інтертелекому через застосунок ITPhone список доступних номерів порожній. І це не лише в мене.
є таке, видно відвалилась база номерів, або самі відключили

Зверху