Останнє редагування модератором:
Поміняв вчора 2 сімки, які були обрізані різаком до мікро. Безкоштовно.
* Заміна на SIM-карту іншого формату (MiniSIM, MicroSIM, NanoSIM, USIM) безкоштовна. Послуга надається виключно за наявності активної SIM-картки, яка має бути в робочому стані, та на якій чітко зображено всі цифри ICC-коду.
я так розумію, ICC-код після обрізки залишився?
Аналогічно, клеїли мозаїки.у меня их просто забрали, приклеили к бумаге,
В мене просто в ПК вводили номер старої картки і новоїзатолкали в программатор
В мене теж була дуже стара сімка (ще до білайну), на якої взагалі ніякого номеру не було, але був номер на холдері який в їх системі не знаходився - так з мене таки злупили 25грн...Аналогічно, клеїли мозаїки.
На Білайні загубив шматок з кодом - приклеїли весь великий холдер
У мене був із собою обрізок і холдер. Але працівник КС сказала, що їх не треба їй, достатньо лише мати сімку, яку вони вставляють в рідер, зчитують дані, і заганяють їх на нову болванку. Обрізок я забрав собі (пригодиться), холдер віддав працівниці, і вона при мені викинула його у смітник.я так розумію, ICC-код після обрізки залишився?
Розводять. Вони можуть вставити ту обрізану сімку в рідер і все, що їм треба, можна зчитати. В мене так і зробили. На обрізок навть не подивились, а про холдер, взагалі, не питали.MASolomko, Мені сказали що якщо цифри є - то заміна безкоштовна. Підійшов навіть холдер. А без цифр вони не можуть зробити заміну на 4G а тільки як втрату сім карти...
У меня прошло уже 5 дней, по *245*4# продолжает писать, что карта не 4г, надо сменить. контракт. Жду.
Розводять. Вони можуть вставити ту обрізану сімку в рідер і все, що їм треба, можна зчитати. В мене так і зробили. На обрізок навть не подивились, а про холдер, взагалі, не питали.
через пару дней все будет типтопНадеюсь она его все таки увидит когда-то
в прдолженииА мне сегодня поменяли бесплатно, но бабки с счета ушли. Позвонил на 466 оставил жалобу, сказали ждать звонка ответственного сотрудника, конечный срок рассмотрения заявки 9.01.
та ладно... Его карта увидит 4Ж Ведь, судя по смайлу, именно это он имел в видучерез пару дней все будет типтоп
И при наборе ussd *245*4# "Ваша SIMкарта не підтримує 4G".