Останнє редагування модератором:
Поміняв вчора 2 сімки, які були обрізані різаком до мікро. Безкоштовно.
* Заміна на SIM-карту іншого формату (MiniSIM, MicroSIM, NanoSIM, USIM) безкоштовна. Послуга надається виключно за наявності активної SIM-картки, яка має бути в робочому стані, та на якій чітко зображено всі цифри ICC-коду.
я так розумію, ICC-код після обрізки залишився?
Аналогічно, клеїли мозаїки.у меня их просто забрали, приклеили к бумаге,
В мене просто в ПК вводили номер старої картки і новоїзатолкали в программатор
В мене теж була дуже стара сімка (ще до білайну), на якої взагалі ніякого номеру не було, але був номер на холдері який в їх системі не знаходився - так з мене таки злупили 25грн...Аналогічно, клеїли мозаїки.
На Білайні загубив шматок з кодом - приклеїли весь великий холдер
У мене був із собою обрізок і холдер. Але працівник КС сказала, що їх не треба їй, достатньо лише мати сімку, яку вони вставляють в рідер, зчитують дані, і заганяють їх на нову болванку. Обрізок я забрав собі (пригодиться), холдер віддав працівниці, і вона при мені викинула його у смітник.я так розумію, ICC-код після обрізки залишився?
Розводять. Вони можуть вставити ту обрізану сімку в рідер і все, що їм треба, можна зчитати. В мене так і зробили. На обрізок навть не подивились, а про холдер, взагалі, не питали.MASolomko, Мені сказали що якщо цифри є - то заміна безкоштовна. Підійшов навіть холдер. А без цифр вони не можуть зробити заміну на 4G а тільки як втрату сім карти...
У меня прошло уже 5 дней, по *245*4# продолжает писать, что карта не 4г, надо сменить. контракт. Жду.![]()
Розводять. Вони можуть вставити ту обрізану сімку в рідер і все, що їм треба, можна зчитати. В мене так і зробили. На обрізок навть не подивились, а про холдер, взагалі, не питали.
через пару дней все будет типтопНадеюсь она его все таки увидит когда-то
в прдолженииА мне сегодня поменяли бесплатно, но бабки с счета ушли. Позвонил на 466 оставил жалобу, сказали ждать звонка ответственного сотрудника, конечный срок рассмотрения заявки 9.01.
через пару дней все будет типтоп
И при наборе ussd *245*4# "Ваша SIMкарта не підтримує 4G".