Останнє редагування модератором:
Мінімально "Все разом ЛЕГКИЙ" за 350 грн/місА який тарифний план вони на цей номер нав'язують?300 це лише за номер, ще обов'язково оплатити перший пакет послуг
Це одночасно в момент купівлі номеру треба оплатити ще й пакет послуг 350 грн?обов'язково оплатити перший пакет послуг
На День народження моєї дитини Helsi надало промокод, яким я з радістю скориставсяНа скріні номер коштує 1 грн, це якась персональна пропозиція чи всім так дають?
А який тарифний план вони на цей номер нав'язують?300 це лише за номер, ще обов'язково оплатити перший пакет послуг
Звертався - нема відповіді.@AIтішник, пробуйте звернутися до оператора офіційно, роз'яснив свій випадок і додавши всі необхідні фотокопії документів, які підтверджували належність номера Вам.
Її не буде номер дохлий, тільки чекати перевипуску занадто багато часу пройшло після непоповнення номеру.Звертався - нема відповіді.
Є правила згідно тому рік не було поповнення - допобачення, хто не давав поповнити номер раз в рік навіть якщо сімка не була при тобі і де ти її тепер відкопав.Я знаю, що технічна можливість відновити номер у КС є. Було б бажання.
Якщо оформили запит правильно (згідно законодавства), то чекати відповідь протягом 30 днів.Звертався - нема відповіді.
Промік персональний?Helsi надало промокод