Останнє редагування:
Замінити можна, стару на нову.Если номер в МК , можно заменить новую сим?
Паков пинов нет
Всё просто.Хотим купить номер, но там с удаленным восстановлением
Це відновлення, а не заміна.Ця вся писанина до самх плечей, я описував вище процедуру заміни треба останні 3 вихідні дзвінка з номеру, решта мімо каси.
Какие 3 звонка???Ця вся писанина до самх плечей, я описував вище процедуру заміни треба останні 3 вихідні дзвінка
віддалена заміна було сказано, я думаю зараз навіть вона заблокована оператором, якщо номер був на вхідних забудьте.Це відновлення, а не заміна.Ця вся писанина до самх плечей, я описував вище процедуру заміни треба останні 3 вихідні дзвінка з номеру, решта мімо каси.
Якщо до старої сім є доступ, такого не потрібно.
вихідні дзвінки з номеру котрий відновлюється або переноситься.Какие 3 звонка???Ця вся писанина до самх плечей, я описував вище процедуру заміни треба останні 3 вихідні дзвінка
Покупаешь Smart Sim и самостоятельно аосстанавливаешь.
Какие 3 звонка для этого нужны?
Где сказано и кем?)онлайн заміна було сказано
Вище читав?? Чи ти так аби написати, написано віддалене відновлення.Где сказано и кем?)онлайн заміна було сказано
Ксения такого точно не говорила/не писала.
Конечно читал... и конкретно "онлайн замiна" Ксения 100% не писала.Вище читав? написано віддалене відновлення.
Да, практически на всех номерах.за замовчуванням самостійна заміна на зараз заблокована оператором
Не працює зараз те твоє пак код і номер сім карти, не переноситься на пластик з єсімки номер не розказуй мені.Конечно читал... и конкретно "онлайн замiна" Ксения 100% не писала.Вище читав? написано віддалене відновлення.
По поводу "самостоятельного восстановления", так я сам несколько раз так восстанавливал сим-карту, покупая какой-то тариф или красивый номер у человека из другого города.
Он сбрасывал мне номер сим и рuk-код. Я, с помощью "Smart SIM", делал дома это дело за 3 минуты и часов через 7 купленная "Smart SIM" регилась в сети с номером, который я купил у человека из другого города.
На скриншотах ниже всё "разжёвано":
Так об этом надо было сразу/изначально, что речь идёт о е-sim.не переноситься на пластик з єсімки
Ну і хто це там мені буде розказувати про перенос в мене точнісінько така сама історія була, ще раз пишу забудьде, заміна заблокована, я націть раз пробував і в кінці плюнув і зробив з тієї карти сім для пристроїв щоб не пропала ще раз додам скріни з вайберу для впертих, якщо написало з тех причин заміна заблокована оператром.А ничего не получилось
Купили эту самую карту для переноса.
Человек дал Пук код и серийник.
Начали делать, как написано в бумажке и интернете.
И ничего...
"З техничних причин бла-бла-бла. Спробуйте пизнише або 466".
И шо? Если вы думаете что 466 что-то об этом знает, то нет
3 раза звонили им. 3 разных оператора. 3 разных совета.
И ни 1 не помог.
Кто-то говорит про блоктровку удаленной замены.
Еще один говорит что ее там нет. Третий что она там таки есть...
В итоге-ничего.
Пусть НП отправляют.
Итак зря, получается, 150 гривен выкинула на карту для замены...![]()
Я могу рассказать. Дней 10 назад делал перенос номера на смарт сим. Получилось не с первого раза, так как была подключена блокировка замены сим карты, ее в прошлом году подключили практически всем. После отключения блокировки *245*2# номер был перенесен на смарт сим.Ну і хто це там мені буде розказувати про перенос
Продовжуй далі.Я могу рассказать. Дней 10 назад делал перенос номера на смарт сим. Получилось не с первого раза, так как была подключена блокировка, ее в прошлом году подключили практически всем. После отключения блокировки *245*2# номер был перенесен на смарт сим.Ну і хто це там мені буде розказувати про перенос